Followers

Tuesday, 19 April 2011

He's Back. Yayyyyyyy

Assalamualaikum..
wahh.. hari ni ada menda yang menggumbirakan hati beta..
hahahahahaha.. gelak ala-ala maharaja lapaQ baru lepas kena cuap anggur dengan maharani.
Uikz.. Nadh dah mula merepek merapu ni..
Nadh tacing cket ja petang ni. Sebab Abg Ady Nadh dalam KBU tu dah kembali..
meh tengok ni,,




Berikut pesanan maCik GKSB sebagai admin.

Tengok tu, baru mai balik da cakap rindu.. terus ajak Gath.. hehe.. tu laaa.. sapa tak rindu adik badik dalam Kami Blogger Utagha kan, Tagline WE ARE FAMILY tu kan da buat ati tak tenteram bila jauh. ;)



Special thanks yang tak terhingga jugak pada Cik Sunah Mohammad atas usaha anda.. mekaceh sis.

Alhamdulillah.. dah selesai kan? ;) Syukur sangat.. ALLAH sayang ampa suma.. ;)

7 comments:

nora amila ghazali said...

huuuuiiihhh siap entry woooooooo...... hahhaha

WELCOME BACK MY BROTHER ADY BUDIKA!!

kiera'sakura said...

slamat kembali ady budika... alhamdulilah....

.: noor badriah :. said...

knapa abg ady leave group??

*47!k@# said...

wah2..akk2 and abg2 kbu ni..awat??apa dh jd??

fRaMe+LenSeS said...

Nora :: biasak.. hehe

Kiera :: yesh2.. sila kembali enchik Ady..

Badh :: dia ada masalah cket hari tu..

Tieka :: ala. besa la,. ada hal kcik2 ja tieka. :P

tomatokering :) said...

wahhhh ~~~ ceq ada yg rindu tak ? :'(

rindu gler kat KBU.. sob sob

fRaMe+LenSeS said...

Erika :: ramai ja y rindukan kamu. cepat mai balik.. kalau tak abg majuk. .:P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA