Followers

Monday, 18 July 2011

2:27 AM

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Malam yang sayu kan? Dan 2:27 AM, tapi belum punya rasa mahu melelapkan mata Nadh ni. Lepas tu, tercari-cari satu folder bertulis DEM CREWZ dalam lappy. Tapi tak berjumpa. Lepas tu tangan tercari-cari external putih kesayangan.

Data dicari dalam From E folder. dan jumpa gambar kenangan dalam tu. Satu per satu gambar dibuka. Dan mengimbau kembali nostalgia kisah kegemilangan DEM CreWz satu ketika dahulu. Sebak plak hati ni. Entah kenapa sedih plak teringat sahabat-sahabat Nadh tu. Nadh mungkin rindukan mereka sangat-sangat kot. Kisah yang dah berlaku, memori yang dah tersimpan, dan hubungan yang dah terjalin tu, meninggalkan kesan dalam jiwa kan?

Mereka terbaik, banyak sangat yang berlaku sepanjang tiga tahun tu, Nadh happy mengenali mereka semua. Dah 3 tahun berlalu. Semua dah bawa haluan masing-masing. Walau masih berhubung, tapi tak mungkin akan kembali saat terindah yang pernah berlaku tu kan?

 Kenduri adik Paklan

 OUR farewell Party T.T

 Macam tak pernah naik ketapi benti kan? agagagag

 Lepas habis LAB. Apa lagi, posing la. 

 Pantai Merdeka. 

 Heyyy.. Smart kan suma? Ni masa class kena paksa pakai tie n kemeja.

 Trip to Qlate-Ganu.


Its Our Day. Gosh i miss this time.

Our Last Meeting - Kenduri Pak Lan

Mendoakan mereka semua akan sentiasa berada dalam jagaan NYA. Nadh rindu semua.Moga ALLAH pelihara semua dari kerosakan dunia dan pertemukan semua dalam Taman-taman Syurga satu hari nanti.

2 comments:

H.J said...

sweet memory..:)

Iffah Afeefah said...

sernok bila kenangkan kisah dedulu kan

Buta+Pekak+Bisu=CINTA