Followers

Thursday, 28 July 2011

Bila Anak Teruna Mama dah balik

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Tadi pagi Mama kejutkan Nadh.
"Abang, nak makan apa?"

"Mama masak aja la apa saja, special tau? "

Lepas tu Mama pergi ke kedai beli lauk. Nak tau apa yang Mama wat kat Nadh hari ni? Meh nak share ni..

Kerang Rebus

Sup Ayam

Ketam Sos Tiram Pedas


Sotong Kurita

 
Pelengkap nya - Air Asam
Banyak lauknya kan? hee.. memang naik lagi la Nadh ni. hihi..
Apa pun happy sangat. banyak lauk. Puas makan. burppp.. alhamdulillah. ;P

9 comments:

cik idora said...

wahhh..bleh gmokk r cmni..ngee =P

haslinda said...

sotong kereta??? err...first time dgr. sotong kurita tau laaa. hehe...

emm, paling best air asam tu. kat umah pn mak wat air asam ari ni... :)

Aku Ibu Muda said...

ketam tu betul2 memikat hati ahkak :)

Munna said...

byknye lauk...ui kalau dpt air asam ngan kerang tu pun ckup dah!

azwa amani said...

sedapnyer nadh...untunglah ada mama.. amani takde dah, tggu mak mertua jela masakkan..huhu

Iffah Afeefah said...

warghhh jeles2

nk balik jugak

suhaili sarif said...

wah heavennya nadh...
huhu..bertuah jadi anak mama.hihi
xpela.sekali sekala kan nadh..
bukan selalu balik.hihi
eh sotong kereta 2 apa?

لين Si Pipi Merah said...

alhamdulillah.... sayangnya mak .. harap sayang nadh kt mak melebihi segala-segalanya tau...ingat pesan cheq.. kami tau nadh pun sama kan..sayang mak melebihi segalanya..sebab syurga di bawah kaki ibu...n lebih besar pahalanya daripada berjihad,,:)

kiera'sakura said...

ira panggil sotong kembang tue sotong kurita.. hihihi..

laa nie bg ira lak rase mama masak byk2.. hohohoho :p

Buta+Pekak+Bisu=CINTA