Followers

Saturday, 16 July 2011

Segmen Kenal Blogger Sampai Juling

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Semalam seharian tak ada entry dari Nadh kan? ceritanya Nadh busy dengan kerja, lepas tu balik kerja, rumah banjir. Banjir?? Apartment tingkat 1 banjir? agagag.. betoi.. tak tipu.. so camna nak online, nak tengok umah naik air lagi ka? so umah diutamakan, walau terpaksa berpisah dengan belog terchenta.. (agagagaga
ni entry sulung selepas 2 hari ni.

Nadh nak join segmen sahabat Nadh sorang ni, Cik Najihah. Tengok tu, belog yang comel kan? (tengok Cik la kan? ) weee~~ 


Dia suruh letak :

Nama Pemes : Nama pemes tade la. Sebab tak pemes.. weee~~ 
Tempat Blaja : UTM Jalan Semarak, Kuala Lumpur
Tempat Kerja : Subang Perdana sebagai Kerani Lelaki. :P


Kata-kata buat Cik Najihah : Teruskan berblog ya kamu, belog kamu tu mesti leh pergi jauh. Nadh rasa la, sebab tengok menarik tertarik the vooomm.. Usaha lebih lagi tau. Blog bukan untuk orang, blog bukan untuk duit, blog untuk diri sendiri. Minat . ALL THE BEST YA.. :) 


Cam menarik kan Segmen dia ni? Click kat SINI untuk join.

8 comments:

cik najihah said...

tq for joining :)
terharu dengan kate2 nadh..
same goes to u too :)
ikhlaskan diri ye

Nour Akmal said...

nak join juga lah..

ROROI said...

Nak join jugak laaaa! hehe

Подтверждаю said...

as salam..
wah! mentang2 hijau~
paduan 2 warna~

=p

sibuk lag ke hari ni?
jangan stress2 wokeh~
coool~

hira said...

hehe. singgah sini. salam perkenalan :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

ninie_azriena said...

singgah cnie ye..
salam persahabatan dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Salam ziarah perdana,

Segmen Kenal Blogger Sampai Juling membawa saya ke sini...salam perkenalan berutus senyuman :)

http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

Aimifiqa said...

Salam ziarah sini~ Singgah dari Blog Cik Najihah. Salam pkenalan. Keep it in blogging! :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA