Followers

Tuesday, 19 July 2011

Kegembiraan Mama n Ayah kembali dah

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Nadh agak happy hari ni. Dalam semak-semak kepala otak melayan sorang manusia tak paham bahasa tu, (sampai tertidur la lepas balik tadi sebab serabut pala), ada juga kegembiraan yang tak dapat nak digambarkan dengan kata-kata.

Nak tau apa dia? Meh tengok bawah ni.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
v
Ha ni dia kegembiraan keluarga Nadh. Anak kecik kesayangan Mama n Ayah.

Mama cakap sejak family satu tu tak hantar anak depa kat Mama, Ayah nampak sedih, sebab selalunya masa dia balik kerja ada anak kecik dia tunggu depan pintu. Sejak depa tak ada, Mama kata Ayah cam sedih ja bila balik kerja.

Ni tadi Nadh call kan, dengar ayah dok sembang dengan Yaya. Dengar dia happy sangat. Mama pun sama. Alhamdulillah.. Syukur sangat.. Nadh serabut sikit, tapi Mama n Ayah Nadh happy. 

Tu sangat penting!!! Alhamdulillah..

1 comment:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA