Followers

Wednesday, 27 July 2011

Susah hati tak ada kerja

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Semalam Boss Nadh atas SMS, dia kata Nadh bakal dikeluarkan dari Team Motorola. Sebab dia bagitau kat PM Nadh,
"kalau dia jaga semua, mau kena darah tinggi budak tu..nak kena coordinate lagi, nak kena mengadap ZTE lagi.."

Lepas tu Nadh tanya la, "habis tu kalau dah tak buat, sapa nak buat abg? Lagipun ZTE kan tengah on hold tak ada site ni abg? "

Dia cakap, tak apa, "nanti ada la kerja tu."

Note :: (Susah hati tak ada kerja. T.T)

Sekarang masih dok buat TSSR. Sama macam semalam. Ada lagi satu belum selesai. Semalam dah siapkan tiga. lepas tu benti sebab mengantuk. Ni bangun pagi-pagi tak masuk opis sambung buat.

3 comments:

pengemis Cinta~ said...

Assalamualaikum nadh..amboi..rajin betol budak neh..hehe;)

Iffah Afeefah said...

susah hati pulak

takpe slow2 wt keje y ade k

suhaili sarif said...

nadh,SANGAT RUGI org tu keluarkan nadh
nadh jangan susah hati ya
rezeki ALLAH dekat bumi ni sgt luas..

kalau penat,benti seketika
tarik nafas
dan teruskan berjalan ya :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA