Followers

Monday, 25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum.

Enchik Ben wat Segmen baru lagi. weeeee~~
So sapa-sapa nak KRITIK BLOG Nadh ?


Note : Belog nan tiada pape ni untuk anda komen, komen la sesedap hati dan perasaan anda. Kumen anda penting untuk pembaharuan belog Nadh ni. Maceh suma..

8 comments:

cik najihah said...

blog nadh da ok..cume buat scroll box kat bloglict lagi cun kot hee

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss epa said...

kena tuka header bg gempak ckit kot.hee :)

bley kritik sy juga :

http://missepafazwin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

saya cadangkan buat linkwithin daripada letak link kat ats content ni:)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Iffah Afeefah said...

blog best je

hek nadh nnti belanja jiran air soda gembire tu bole

Mrs. Farhan said...

Bloglist buat scrollbar. Dan sidebar buat 1 je k. =D

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

farisya!!!! said...

ait..dtg nk kritik ni...hee...
ok dh blog ni cme sumenye kck2 la...font size kck sgt la..hee..yg ok dh..hee..jom kritik n fllw blog org plak...

http://farisya-ainan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali

Buta+Pekak+Bisu=CINTA