Followers

Sunday, 10 July 2011

Frameandlenses dah berubah

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Umm. Nadh dah hilang lama kan? Hampir 2 minggu Nadh update entry pakai HP sahaja. Dapat jenguk lappy nak update tu kira bonus la. Sebab susah sangat. PLUS internet connection yang sangat tak okeh. (mana tak nya, asyik duduk dalam hutan aja, macam mana nak ada line yang okeh ka? Dah la pakai Berokbeng)


Tak apalah, dikesempatan ini, Nadh nak umumkan, Nadh menang sesuatu dari Enchik Padlie. dari belog bawah ni. Dah dua minggu dah sejak keputusan diumumkan pada 1 Julai 2011.

Nak tau Nadh dapat apa? 

Nadh dapat ni. 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




Alhamdulillah, Syukur tak terhingga pada ALLAH sebab kurniakan Nadh kemenangan dalam contest Enchik Padlie. Dan bagi Nadh dapat adiah ni. Syukur sangat.. Sebab ALLAH murahkan rezeki Nadh. Masuk ni, Nadh dah menang 3 GA. Yang pertama INI, kedua INI dan sekarang INI pula.
Syukur alhamdulillah... rezeki murah sangat.. Syukur..


Special thanks to :
  • Kepada tuan tanah, Enchik Padlie, maceh banyak tau.. terima kasih sangat..
  • Dan pada semua la yang membaca. Nadh harapkan akan lebih bersemangat nak berblogging dan entry pun bertambah masyuk dan manthop. Doa-doakan Nadh ya..


Note : Sekarang ni, masa Nadh nak belajar explore dulu ruangan ini. Tak pandai la. Kena tanya sesiapa untuk assist Nadh. Diharapkan, sama-sama kita manfaatkan ruang perkongsian ini agar menjadi sesuatu yang berguna dan bermanfaat buat semua. Terima kasih.

13 comments:

Nabila Huda said...

congratss!!!

Muslimah Optimis said...

wahhh..tahniah sahabat

kiera'sakura said...

alhamdulilah... termakbul jugak... dh follow blik... =)

cik pulau said...

wahh Nadh.. tahniah...
bestnya..
dot com..
ohh yeaahh..

Adam Zulhilmi said...

fuyooo..... jarang on9 pun menang jugak.. -.-'

Iffah Afeefah said...

wahhhh

nadh sgt jeles oke

~..Lesung Batu..~ said...

perghh dah dot com dah skang..=p tahniah2

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tahniah nadh

=)

Sunah Sakura said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhh CAAAAAAAAAA... lambat pulaksss wish! :p

NadiRah said...

^^ dh lama nk bertukar tp x tukar2 gak..huhuh

shida anwar said...

tahniah dik....

Aku Ibu Muda said...

wallaweiiii...congrats nad! dpt .com gitu

Подтверждаю said...

as salam..
ekeke~ sempat lagi~
tahniah!

usaha untuk memantapkan lagi blog ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA