Followers

Sunday, 31 July 2011

Selamat Hari Lahir Boss

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Entry KHAS buat Boss kuh sorang.


Nadh nak ucapkan,
"Selamat Hari Lahir yang ke dot-dot-dot. Semoga panjang Umur, Murah rezeki dan Sentiasa hidup dalam limpah kurnia NYA dan sentiasa dipayungi rahmat dan keberkatan. "

Nadh nak ucapkan,
Terima kasih bebanyak sebab jadi seorang BOSS yang Besh. n Moga mendapat yang terbaik dalam hidup okeh. !!


Opss, sekali diucapkan Selamat Hari lahir kepada Penjaga Pulau yang terhormat jugak.
Since Nadh pun tinggal kat Negeri berPulau kan, Nadh nak ucap maceh jugak sudi jadikan Pulau sebagai nama blog. weeee~~

Maceh. maceh. Maceh. Selamat segalanya ya. :)


Note : Kalau selalu yang terawal diingati, Nadh gembira menjadi yang terakhir mengucapkan. ;)

6 comments:

Sunah Sakura said...

terima kasih abang CA Nadh... T_T

cik pulau said...

Hahahaha.. Thanks nadh.. memang yang terakhir untuk hari ni...

lalala~

Iffah Afeefah said...

gembire jiran menengok entry ni bg pihak

Munna said...

amboi syoknya ada entry khas utk wish bday...hehe

kiera'sakura said...

nk tuntut time besday ira nanti jugak lah.. ihihihhi :p

fRaMe+LenSeS said...

Boss :: agagagag. sejak bl pgl abg ni? :P

Cik Pulau :: hehe. weee~~

Iffah :: sonok depa kan? wee~~

Munna :: hehe. besh ka macam tu?

Kiera :: tuntut la. tuntut la. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA