Followers

Thursday, 28 July 2011

kalah pun kalah la. apa pun kamu tetap di hatiku.. ;)

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Baru ja selesai wisel ditiupkan oleh enchik pengadil jap tadi. Yang menandakan Malaysia tak kurang layak ke pusingan ketiga kelayakan Piala Dunia 2014 setelah kalah kepada Singaponen kejap tadi. Malaysia kurang layak disebabkan seri 1-1 dan agregat 6-4 kepada Singaponen. 

Pada pendapat Nadh sepanjang game tadi, Malaysia banyak buat gerak, tapi mungkin dek kerana kurang pengalaman dan kehilangan antara tonggak paling kreatif atas padang, kapten Safiq Rahim yang kena kad merah pada perlawanan pertama Nadh tengok banyak pergerakan Malaysia yang tersekat. Ditambah pula dengan defender yang masih terus-terusan buat kesilapan mudah tadi, membuatkan Malaysia sedikit tertekan. Nasib baik la goalkeeper enchik Fahmi Che Mat yang banyak menyelamatkan percubaan merbahaya striker Singaponen tadi. 

Apa pun, percubaan yang baik dari Malaysia. Banyak yang masih boleh diperbetulkan. Tak apalah, rezeki di tangan ALLAH kan? Usaha kita dah usaha, teruskan dengan usaha dalam memartabatkan bola sepak di arena ini.

Kepada semua penyokong, tak mahu marah-marah dekat depa tau? They have do their best kan? Kalah menang kita tetap kena sokong depa tau. :) Depa tetap di hati !!

Dah-dah,.. jum layan lagu ni.. weee~~

5 comments:

udin said...

betui2.. apa2 pun benda dah jadi.. ala singaponen mng pon jaringan pemain import.. bkn ank tempatan punya jaringan.. tgok pemain kita.. sapa yg jaringkan goal? ank tempatan kita.. Caya la Safee Sali.. Cayagak kat Apek (Khairul Fahmi).. Huhu~

cik najihah said...

kalah bermaruah x pe..
jangan menang tah pape

AyieNa Nur said...

Kalau bermaruah..x pa..bleh perbaiki masa hadapan..hidup Harimau Malaya..heee =D

Iffah Afeefah said...

TAK SUKAAAAAA haha

kiera'sakura said...

harimau malaya tetap dihati...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA