Followers

Sunday, 24 July 2011

Nadh kuat. Nadh kuat. Nadh kuat

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Nadh nak ngadu malam ni. 

Sekarang mood tengah swing sejak "kejadian tu". Tadi Nadh ngadu kat seseorang tu lepas dah banyak hari kejadian tu berlaku, Nadh baru cerita tadi. tu belum lagi Nadh ngadu kat Mama Nadh. hurmmm.. tak tahu nak cakap macam mana, rasa mungkin hilang semangat sikit la rasanya. Takdak hati nak stay kat sini lagi. Macam nak kembali ke sana pn ada juga. Tapi if Nadh ke sana, Nadh nak kerja apa? (boleh dicari rezeki di mana-mana kan?) Cumanya, adakah ini sebagai tindakan yang agak betul? 

ni kalau seorang sahabat jumpa Nadh, dia akan kata, "Nadh yang aku kenai tu, kuat semangatnya.."
Tapi hakikatnya, tak adalah sekuat mana sekarang ni, tak macam dulu, very fragile sekarang. 

Ni Nadh baru balik jumpa blogger-blogger Utagha + baru kenai. (Kak Shida, Nur Amalina, Kirin, Elly, Iffah, n Along).  Sedih plak pisah dengan semua. Nadh rasa mungkin sebab Nadh perlukan orang nak bersembang kan, supaya ati ni tak fikir sangat. Entah la. taknak fikir sangat.. Tapi mungkin sebab tu juga jadi terlebih active (ehh, sat-sat.. selama ni pendiam ka? Pendiam la sangat.. agagagagag)

Nadh kuat. Nadh kuat. Nadh kuat.. lalalalalalalalalala~~

9 comments:

Iffah Afeefah said...

laaaaa npe tak cter td

nmpk nadh hepi je

sorryla gurau lebih2 td=P

snok jmpe jiran wink2

Syazana Justme said...

be strong okey nadh..=)

Muslimah Optimis said...

weyh nama kami tak dak..ok sentap..hahaha...

apa masalah ampa ni?? cuba habaq mai

cik AngguR said...

kdg2 kan kita nie nmpk ja kuat tp d dlm nya idak....bila nk d cerita kn pd manusia ada yg paham da yg tak paham da yg buat2 paham n mcm2 la...jalan yg terbaek ialah KEMBALI LAH KEPADA ALLAH.....SOLAT, SUJUD, ZIKIR & MENGADULAH APA SAJA KEGELISAHAN, KETAKUTAN, KESEDEHAN D DLM HATY tu..insyaALLAh..tiap musibah yg datang pasti da hikmah nya...MAKIN DEKAT KITA MENUJU UTK CARI REDHA ALLAH MAKIN BYK UJIAN & DUGAAN ALLAH AKN BG PD KITA.... :) aku tak perfect mana hnya sekadar bg pndapat ja utk hg....aku senantiasa doakn hg k....caiyokkk... !!!

ROY YG AKU KENAI KUAT & PERIANG ORG NYA....

~ DO DE BEST U WILL GET DE BEST OKEY ~

forever love said...

mesti la kuat.. laki kan.. hehe

diyan said...

kuat kuat :D

suhaili sarif said...

iya nadh kuat...
len kali cite je dengan kami ..
kami xde hal punya
kan iffah kan???

kiera'sakura said...

klu ira pecaya nadh kuat...

nadh pown kene pecaya yang nadh kuat..

buat yang terbaik untuk family dan diri awak sendri.. awak tau ape yg terbaik tuk awak..

always beside u.. =)

Nana Miyuki said...

bro..apahal lak ni??

Buta+Pekak+Bisu=CINTA