Followers

Sunday, 24 July 2011

Kenapa Terasa Berat

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Kenapa terasa berat? Sedih? Sayu? Pilu? Terkenang-kenang? 
opss.. Apa maksud Nadh ni? Maksud Nadh entry NIH.

Kami baru jumpa semua ramai-ramai. 
N sebab rasa macam tu, adalah sebab semua ni antara yang rapat sesama sendiri, sebab tu la rasa lain. 
Walau tak pernah jumpa kan, tapi Jiran n Boss ni antara yang rapat ng Nadh. 

Cik Adish Shida n Nur Amalina ni keja dok bertengkaQ ja. Ina dengan ayat "cakap dengan cermin" dan Cik Adish ng "Nadh diammmmmm..."

Geng jenjalan Aimaa n Dek Nazzs. Lama tak jumpa depa dua ni. Dek Nazzs dah kat Shah Alam skg. weee~~ 

All time abg, Abg Ady Budika

Geng kaki buli, KSP n Along. hohoo..

Sahabat baru Nadh Wan n Elly. Okeh dua-dua pn sangat fun okeh.

Baik, dipendekkan cerita, seronok ada dengan depa suma ni. Walau tak lama kan, (dari kul 10 sampai kul 2:30 sebab lepas tu kena halau pergi class oleh Cekgu BI)

Betul la orang kata kan? orang yang rapat, yang dekat dengan kita kan, susah kita nak lupa kan? Ada dengan semua tu seronok sangat. sampaikan lupa palotak dok tengah pening seketika. 

(GambaQ diculik dari belog Boss Sunah)

Opss : Ati bukan tissue macam depa na. Kuat nih. lalalalala~~

6 comments:

aimie amalina said...

besnye!
hehhe..teringin nak p cam ni =)

Iffah Afeefah said...

rapat ke nadh? errr

nak nangis bole?


ps: Ingatkan nk tkar jiran br da

Sunah Sakura said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ABANG NADHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH~~~ hahahaha~

suhaili sarif said...

dia tacing lagi.hehehe

alhamdulillah.saya pun berpeluang jumpa ramai org baik2..
xsangka ramai btul blogger yg bleh dibuat kwn.thanx nadh

Muslimah Optimis said...

huyoooooooooooo..geng jenjalan ka?? lama kita tak pi jalan sama2 na.. buat VLOG lagi..heheh..mcm biasa ai camerawoman..hihihi..

ukhwah diina kerana izin ALlah swt

Along Usop said...

hahahah.. aku ngan kirin sama2 along.. haruslah membuli.. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA