Followers

Wednesday, 27 July 2011

Cari Menantu Versi UHB2422

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Last minggu lepas kan Nadh busy dengan Gath. Seriously memang GEMBIRA la. Tapi yang tatahan hari Ahad. Gath yang PALING FORMAL rasanya buat Nadh. mana tak nya, pagi tu ada Program Cari Menantu (bak kata Madam Lecturer Nadh.)

Tak caya? cuba tengok calon-calonnya kat bawah ni..



Ramai kan calon-calon dia? hihi.
Sebenarnya bukan la. Tak ada kerja nak wat program cari menantu pagi-pagi. gilak..
Cuma nak highlight sikit, Madam cakap semua nampak kemas, nasib baik la dia tak ada anak dara, kalau tak pilih terus ja. agagagagag.. :P 


Opssss.. sebenarnya...Pagi tu Nadh ada Presentation la.

Tak pernah sepanjang 3 tahun Nadh kat UTM kena pakai formal macam ni. Last kena juga. Demi mendapatkan sedikit markah kekemasan (DIWAJIBKAN LA). Maka dengan itu, kami pun pakailah, kemeja tangan panjang, kasut, seluar slacks, dan paling masyuk skali, neck tie. agagagag..

Bayangkan la dengan outfit macam ni terus pergi lapor diri kat Wangsa Walk dengan para blogger? Sampaikan Cikgu BI Nadh NI tegur la. "Nadh ni takkan la tak bawa baju nak keluar berjalan dengan kami.."
"keluarkan ja la baju tu, takyah tuck in,"
"Aduiii jejalan dengan budak sekolah.."

Nasib Enchik ni cakap jangan. lalalalalala~~ 

[Muka mintak penampaQ.]


Note : Jadi pemes sat hari tu sebab orang tengok pelik kan? Jadi perhatian kejap. Leh tara tu?

Note lagi : Nanti Nadh wat entry mengenai Presentation Skills ya. Communication Skills. Mana tau berguna. ;)

7 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

yup...berguna nad..

tqa pun nak tahu jugak presentation skill yg bagus..

azwa amani said...

tak sabar tggu entry communication skill

Qaseh dalia adelia said...

owoh jambunyee heheks.. kalau gath mcm tu kompom mmg x g

suhaili sarif said...

uhuhuhukkkkk..patutla tb2 tersedak
ada orang sebut2 nama kita kat sini
uhuhuhukk..

suhaili sarif said...

eh nadh dengar ke hari tu saya ckp apa.rasa mcm nadh x pandang pun.haha

aizamia3 said...

kena biasakan..

Iffah Afeefah said...

suh kirin tampaqkan nadh la

Buta+Pekak+Bisu=CINTA