Followers

Tuesday, 5 July 2011

Road to 999 + 999.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Dalam sedar tak sedar. Angka di atas blog Nadh dah hampir mencapai 999 dan entry pun dah hampir 999 juga. Tak sangka sungguh. Dari seorang yang takut nak berkongsi, Nadh beranikan diri dengan nasihat seseorang,  sehinggalah sekarang, blog ni dari satu ruang peribadi dah menjadi ruang umum.

Mungkin kekadang isinya sedikit merapu dan mungkin tidak berguna pada sesetegah orang, tapi tak sangka, ia berkembang dan alhamdulillah, walau kurang mendapat perhatian macam blog-blog orang lain, tapi ianya mendatangkan kepuasan pada diri Nadh sendiri. 

InsyALLAH, di masa depan Nadh akan berusaha nak mantapkan lagi hasil penyampaian. Harapnya yang membaca mendapat manfaat dari perkongsian dari Nadh.

Akhir kata, terima kasih pada semua yang menyokong, pada semua yang memberikan ruang kepada Nadh berkarya, pada semua yang membaca, pada semua yang LIKE, pada yang mengomen, pada yang mereview Nadh, pada yang follow, semua-semua la. Nadh nak bagitau, Nadh happy sangat dengan dunia blog Nadh. dan Nadh doakan anda juga mendapat yang sama. Terima kasih banyak sebab gembirakan hidup Nadh. Nadh tak ada apa nak bagi, cuma Nadh doakan kita sama-sama memartabatkan dunia blog ni dengan ingatan-ingatan yang memberi inspirasi pada perubahan besar kita sebagai Umat Nabi Muhammad, Hamba ALLAH SWT. Takbir !!!


Revolusikan perubahan agar semua mendapat manfaat..

7 comments:

waveX said...

dah nak macam polis dah.hehe

aimie amalina said...

heee..sy setuju..dunia blog agak macho..heee =.<

cik pulau said...

wahhh. tahniah yer nadh.
memang seronok blogging bila kita dapat satu kepuasan..^^,

kiera'sakura said...

amin2.. insyaAllah sama2 lah kte berusaha.. semoga usaha kita mendapat berkat dah redha Allah S.W.T

msredcheesecake said...

Mr nadh,
Berkongsi sesuatu yg bermanfaat tu bagus untuk jantung...hheee....enjoy the journey to 999 ...

Подтверждаю said...

as salam..
sama-sama nad, teruskan perjuangan.
pakcik sentiasa sokong!

asalkan tak lari dai nawiatu beblogging~

=)

Iffah Afeefah said...

sedih plak haha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA