Followers

Monday, 11 July 2011

Hari Sabtu yang packed

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Nadh dapat SMS dari PM tu semalam. dia kata tak jadi jalan ke Terengganu. Sebab link belum siap.
Tobat Nadh sakit hati sebab Mama dok menunggu, last-last anak dia tak boleh balik. Tapi Nadh redha la, mungkin ada hakikat disebalik apa yang berlaku kan? tapi sempat jugak la Nadh kuakan entry, entry pasal excited dan kekecewaan Nadh sabtu hari tu.

Last-last hari sabtu tu sebab nak tenangkan fikiran, Nadh n Jijoi pun proceed plan yang kami dah buat minggu lepas, iaitu nak pergi mandi kat air terjun Lata Kinjang. Asalnya nak pegi Lost World of Tambun, tapi last sekali fikir balik, tukar plan, lokasi adalah Lata Kinjang.

Tengok bawah ni sat.




Balas dendam mungkin. Tak pun lepas tension. Lepas geram. hihihi..
Siang mandi air terjun. Petang shopping. Tengah malam tengok Transformers.

Amacam? Terisi masa kan? habis duit, hati senang takpa kan? weeee~~~ 

12 comments:

kiera'sakura said...

wahhhh bestnye,, mandi air terjun sbg hadiah untuk diri anda yg dah penat bekerja... =)

ninie said...

amboiii syok nya jenjalan... 2+1ni

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Nadh.............


awat nampak...





demok??


huhu

cik najihah said...

besnye g air terjun hoho

cik pulau said...

okey..
nampak tensen dah terlepas dalam air tu..
hahaha

Sunah Sakura said...

perghhh! berjalan sakan!

haslinda said...

best nye mandi air tejun... jeles3x... :(

gi x ajak... hehe :)

zuwaidah said...

bestnya lata kinjang...sana tak hujan ke...takut KEPALA AIR lak...selalu pesan kat anak jgn mandi air terjun musim hujan. takut lerrrr...tapi memang seronok kan bila rendam dlm air terjun

Подтверждаю said...

wa'alaikumussalam....
ya, ada hikmah ;)

eh? ni lata kinjang kat kedah ke? erk.
hehe~ pakcik lama dah tak mandi2 sungai dan air terjun ni. minggu ni nak balik~

weee~

=)


pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
nadh perlu tahu,


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

aizamia3 said...

best bro.. ;)

risa said...

salam adik sayammm:)
semoga semuanya baik2 saje eh
dah lama tak mandi manda kat air terjun neh

Iffah Afeefah said...

kt mne eh

Buta+Pekak+Bisu=CINTA