Followers

Tuesday, 12 July 2011

Segmen : Nadh punya bloglist

"Note : Ini entry Bertepet "


Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.


Nadh baru ja lepas baca komen Boss Sunah kat FB. Dia kata bila tukaQ nama, akan hilang la bloglist kita.
Since Nadh dah tuka ke nama baru, Nadh nak wat bloglist untuk mengantikan yang lama tu.


Sapa nak join senang ja,

1. Ampa wat la satu entry atas nama "Segmen : Nadh punya bloglist" dengan menepek header kat bawah ni. ( sowie pakai header yang tak digunakan, weee~~ )


Lepas tu ampa letak la entry tu kat kumen bawah tu. tak follow pn takpa.

Ready.. Set.. goooooo~~

12 comments:

kiera'sakura said...

dah.. :D

http://kierasakura.blogspot.com/2011/07/segmen-nadh-punya-bloglist.html

Farrah yong said...

http://farrahyong.blogspot.com/2011/07/segmen-nadh-punya-bloglist.html

Join !! ;)

Sunah Sakura said...

wahhhhhhhhhhhhhhh~ pandai lak buat segmen! nak! tapi takmo wat entri, buleh dak??? ahahahah~ nakai kannn... :p

Rohaizam Rosli said...

Dalam kegigihan juga menjoin segmen ini... ayuh2 semua support encik Nadh~~~

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/segmen-nadh-punya-bloglist.html

cik pulau said...

Nadh..
cik pulau join yer..


http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/07/segmen-nadh-punya-bloglist.html

cik najihah said...

CN join lah hihi

http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/segmen-nadh-punya-bloglist.html

Подтверждаю said...

wa'alaikummussalam..

kata sunah tu, kurang tepat la nadh. bloglist masih ada dalam database google. kita yang perlu ambil dan inform.

ada dua cara nak ambil semula link2 dari bloglist dulu. satu, dari webcache, dan satu lagi, dirujuk terus kepada pihak hosting/ domain.(terdahulu dan terkini)

ada sebahagian hosting tak menyediakan khidmat pertukaran data rss dari hosting asal (goolge-blogspot).contohnya hosting dari malaysia atas beberapa faktor.

ni yang patut kita ambil tahu bila nak langgan sesuatu domain/ hosting dengan data2 dari hosting terdahulu.

terpulang kepada nadh untuk ambil pandangan dan maklumat dari pihak lain. bukan juga bersumberkan dari satu pihak je.

atau boleh rujuk sini kalau kurang faham apa yang berlaku :

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=362e36230110edfc&hl=en

#ciksuzlin said...

nak join!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/segmen-nadh-punya-bloglist.html

jemput singgah blog ni skali :
suzlinazreena.blogspot.com

TQ.

nora amila ghazali said...

nak join jugak boleh,..???? ngeee~~~

http://noraamila.blogspot.com/2011/07/segmen-nadh-punya-bloglist.html

Lulu Caldina said...

domain, kan? eleh, jeles lak.. ekeke...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/segmen-nadh-punya-bloglist.html

myezatul aQma said...

join jugak..
http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/07/segmen-nadh-punya-bloglist.html

FasiHaH SupiaN said...

wahh, baru tukar domain ke nadzrie? penah je ke sini.....tak penah pi blog fasihah.com ke sebelum ni??hehehe nt add la kat fb, bleh ler ping2 entri kan.hehe

Buta+Pekak+Bisu=CINTA