Followers

Monday, 18 July 2011

Apabila seorang manusia jatuh cinta

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Nadh sekarang ada dekat site. Area Gombak. Kalau ada yang terbaca FB Nadh mesti tau Nadh ada kat mana sekarang. Meh nak gtau, Nadh kat Hidden Leaf Village ni. Tak caya? nadh jumpa Kakashi tau tadi.

Oopsss.. Nadh ada masakah negara ni sikit, enchik Engineer Nadh sorang dok serabut tu, katanya soal chenta. Dia jatuh hati. Nadh cakap cita la, dia taknak kongsi ng Nadh.

Yang Nadh heran tu, apa nak diserabutkan? Love come and go so easily in life kan? Whats the point of filling ur mind with such an unrelevent thing?

Buat bodo sudah. Kan? Lalalalalala~~

3 comments:

Iffah Afeefah said...

tak bole buat bdo

sbb tu mende smula jdi

n akanblenggu kite smpai die abis tempohnye

Minah Blur said...

Haha... die gelisah la tu.. takot org die suke tu melepas ke org len

aimie amalina said...

heheehhee..mungkin payoh nk wat bodo tu...hehehe

Buta+Pekak+Bisu=CINTA