Followers

Sunday, 10 July 2011

i dont understand why are those "love" scene touches me so bad recently?

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Nadh baru ja balik dari tengok cerita Transformers 3. Terbaek la. Menarik juga la bagi Nadh.
Kalau ada yang membaca entry INI yang berkisar tentang wayang, Alhamdulillah hari ini selesai juga cita-cita nak tengok cerita ini. Seharian hari ni enjoying myself dengan Jijoi, Site Engineer Nadh. Details, esok la ye Nadh kongsi cerita dia.

Cuma satu yang menghairankan Nadh ni. Transformers ni padat dengan aksi hebat Sci-fi dan action, tapi Nadh tertarik juga kat babak "love" yang ada diselit sedikit dalam cerita ni antara Sam dan girlfriend dia, Carly. Seseorang yang sayangkan boyfie dia dan taknak kehilangan sebab pernah hilang abang tersayang dalam peperangan. "buat apa ada pingat kalau orang tu tak ada bersama..? Kita bukan nak pingat, kita nak orang tu.. "

Nadh suka quote bapa Sam dan Mak Sam yang kata "aku akan kejar kamu hingga ke hujung zaman.."

Tapi yang menghairankan, entah napa senang betul tacing dengan babak-babak sweet muwweeet dan loving doving ni. ohhoooo.. T.T

4 comments:

Iffah Afeefah said...

ohoi wayang lg

hehe nadh2

gedek! said...

Tapi dua jam setengah tu yang tak larat nak tahan kencing tu...!

Подтверждаю said...

as salam..
hehe.minat sains eh?
pakcik pun minat. apatah lagi bila ada kaitan dengan teknologi.
ha~tu tandanya dah datang seru untuk membina baitulmuslim ;)

apa lagi, cari isteri~
blogger2 ni ramai je. cuma kena pandai mencari. hhuhu..

pakcik? daripada dok cari, baik memperbaiki dulu. baru mudah nak uruskan hal kekeluargaan nanti. insya'Allah.

azwa amani said...

aalalalal..nadh jiwa lembut lah tuuu huhuhuhu

Buta+Pekak+Bisu=CINTA