Followers

Monday, 4 July 2011

Kisah Seliter AyaQ Mata.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Nadh tengah dok berbahas dengan Presiden Klub and Boss Klub Ping-Ping yang dah promote adik laki dia sekali join Klub Ati Tissue tadi..


Depa pakat dok cerita pasal  kisah Seliter AyaQ Mata (One Litre of Tears) dekat Nadh. Nadh tahu cerita ni sedih, tapi Nadh tak pernah tengok lagi cerita ni dari awal sampai habis. Sebab sapa yang Nadh tanya tengok mesti nangis punya lah (setakat ni belum jumpa yang tak nangis, suma perempuan kan, konpem la tacing..) .


Sebenarnya lama dah tau, n pernah minta dari seorang sahabat cerita ni, tapi external dia plak dah rosak. Jadi tiada sumber untuk dapatkan cerita ni. Sekarang ni Nadh baru nak cari-cari kat mana nak download. Ada sesiapa tahu tak? Ucapan terima kasih in advance dari Nadh sebab membantu. weee~~

Jadi lepas ini, adalah cabaran ati keras macam batu + konkrit la. Bukti tak tacing.. lalalalala~~

5 comments:

EiZaRaZiErYa said...

yups~ conform nages punye~ sumpah sedih~ zie dah tengok sepuluh kali p0n nages jugak lagi tengok cite nie~ huhu..pasal kat mne nk download tu~ zie xtaw lah~ huhu..zie pon kebas dari membe je.. =.=''

aimie amalina said...

waaaa..sesungguhnya, ni la cite yg sy nanes sungguh2..huhu..

Iffah Afeefah said...

sedih kot lagu tu

bombay said...

xtaw diorg download kat mane..tp cerite nie memang sgt best..sgt sedeyh..every epsode mesty nanges..haha..sampai sekarang ade dlm laptop..:)

Подтверждаю said...

as salam..
hehe. tacing2 =p\

pakcik dah lama tak tacing2. tak berminat nak keluarkan air mata.

memang air mata keras la

XD

Buta+Pekak+Bisu=CINTA