Followers

Tuesday, 5 July 2011

Terima kasih Kamu, Kamu dan Kamu

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

12:57AM. Nadh belum melelapkan mata. Hari ni Nadh sehari atas jalan lagi. Macam minggu lepas, Nadh kena keluar lagi. Demi menyelesaikan kerja Nadh.

Perjalanan Nadh hari ni cam besh ja, sebab rata ceruk Nadh dah redah. Lastly dengan bantuan seseorang, Nadh sampai kat Ayer Tawar ni, dah masuk hotel pun, sekarang menunggu report site dan sent sebelum Nadh melelapkan mata Nadh. 

Thanks a lot pada tukang tunjuk jalan. Nak gtau rasa bangga sebab kenai kamu.
N kepada team yang membantu menyenangkan tugas Nadh, terima kasih juga. 
Nadh nak lelapkan mata. Nadh lega sebab Nadh dah sound Engineer Nadh tadi. Nadh gtau dia, Nadh takut sebab nak minta lebih sebab dengan ujian pun kita lalai, inikan pula bila diberikan nikmat. Nadh harapkan tazkirah pendek Nadh tadi menusuk ke kalbu hendaknya.

Readers tolong Nadh doa sama-sama ya. :)

7 comments:

suha said...

(^_^)

syg,kamu ada di sini :

http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/07/blogger-yang-kakinya-cagu.html

forever love said...

semoga baik2 sahaja ye nadh

aimie amalina said...

insyaAllah..semoga sejahtera buat kamu =)

cik pulau said...

nadh makin bz skang yer.
papepun.. moga sentiasa mendapat rahmat Allah..^^,

kiera'sakura said...

amin2... ira doakan...

Подтверждаю said...

as salam..
ya..ingat mengingati..
teruskan usaha nad, berdakwah, tiada penamatnya

=)

Iffah Afeefah said...

baiklah

doakan sme2

Buta+Pekak+Bisu=CINTA