Followers

Tuesday, 26 July 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Assalamualaikum.

Teringin nak berada dalam bloglist kawan-kawan lepas " BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU "

Nak ka? click SINI

12 comments:

Hamba Ilahi said...

saya join.

saya dah letak link blog anda di blog saya.

letak link blog saya balik tau.

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Gen2Merah said...

salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

salam ukhuwah antara kita

Clara said...

Jom tukar link belog..

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

=)

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow...jom singgah!!

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

suhaili sarif said...

salam nadh
saya nak saya nak..hehe

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

aizamia3 said...

tak dan nak join pun semalam.. tapi nanti nak jenguk jengah segmen ni.. ;)

Lulu Caldina said...

nadh, ngee :)

Aku DaN SeSuAtU said...

salam blogger..jom tukar2 link

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Buta+Pekak+Bisu=CINTA