Followers

Sunday, 3 July 2011

Nadh kembali.

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

2 hari Nadh hilang kan? Bukan tak mahu nak update entry, tapi Nadh tak berkesempatan.
Tak apalah, nanti Nadh ceritakan pengalaman 2 hari Nadh ni.

BTW, tadi Nadh berkesempatan nak singgah jugak rumah nenek nak jenguk Mama n Nenek.
Serious rindu sangat dengan mereka, tapi apakan daya, tak boleh lama di sana.. Sempat jugak mengadu kat Mama.

Me :: Mama, kemarin kan, Arie pergi jumpa supplier. Mama tau dia kata Arie da gemuk.

Mama :: Haa. bagus la tu..

Me :: Apa yang bagusnya Mama. Gemuk.

Mama :: Selagi boleh, ada selera nak makan abg, makan ja nanti dah terlantar nak makan apa pun dah tak boleh..


Apa pun, 2 hari yang penuh sibuk dan berisi dengan ujian ni terbalas juga dapat jumpa Mama kejap tadi. Walaupun tak sempat nak jumpa Ayah n Jiah sebab keduanya kerja. tapi jadilah kan. Cuma mengharapkan kemudian nanti akan berpeluang juga nak balik dan spend time dengan semua. Moga diizinkan . Amin.

9 comments:

suha said...

amboi sibuk bebenor ye (^_^)

azwa amani said...

rasa nak senyum jer bila datg sini nadh

kiera'sakura said...

ira doakan.. amin ya rabbal alamin..

padlie said...

Sejak saya habis degree, camtu la.. jumpa orang je, makin sihat nampak.. makin berisi sekarang..

yang penting kita sihat.. Alhamdulillah..

p/s: nanti email sy ya..

Sunah Sakura said...

rasa macam dua tahun menyepi...

cik pulau said...

gemuk??

skang org cakap pun dah tak rasa ape, sebab memang dah gemuk pn skang ni.. camne nak kurangkan berat badan ni kalau exercise pun malas.. lalala~

suha said...

cik suha dh kepoh nadh kaki cagu kt blog cik suha lalala (^_^)

Hanim Mahali said...

Amin... Mudah-mudahan diberi kesempatan itu.

Iffah Afeefah said...

gemok tnde gembire jiran

Buta+Pekak+Bisu=CINTA