Followers

Friday, 18 February 2011

Angry Birds

Rasa sangat la puas tatkala melihat screen ipong aku..
ada 3 jenih game Angry Birds.
1. Angry Birds FREE
2. Angry Birds Seasons FREE
3. Angry Birds LITE

yang keempat a.k.a yang seterusnya aku akan dapatkan sebaik sahaja aku dapat beli dia dari iTunes Store sedikit masa lagi.. chaiyokkk~~ ;))



Note :: Syukur amat pada ALLAH, sebab walau tadapat main kat lappy, tapi DIA bagi jugak la aku dapat men kat ipong. Kira jadi la kan? walau tak bapa puas sebab screen kecik.. apa pn.. alhamdulillah.. ;))

4 comments:

H Y D E said...

huyoo.. dasat tu ada 3 jenihh.. angry bird season free version ka? yg versi valentine days tu kan?

fRaMe+LenSeS said...

rasanya dia dah tu.. sebab ada watak burung ppn.. hee.. ;))

miss afifa said...

huiyoo...hebat...main kat ipong..hehehe

fRaMe+LenSeS said...

Miss Afifa :: apa y hebat tu? biasa ja la..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA