Followers

Saturday, 26 February 2011

Apabila ada yang bertindak balas..

rasa nak gelak pn ada..
tapi seriously speechless la atas apa yang jadi..
sebab dah ada orang sound2 aku..
tak puas hati sebab ada perubahan kat aku..
kononnya aku tipu la..
padahal.. aku wat sebab suka suki saja..
tadak apa langsung..
SEBAB DIA.. aku tadak hati langsung kat mana2 buat masa nih..
jadi wat tatau ja la.. men suka suki ja..
PLUS. aku memang taleh kena cabar kan.. so layan ja la..
BTW im losing nothing pn kan kalau wat menda ni suma..
AND SALAH HANG JUGAK keyh.. ang jugak la yang start kan..

mngkin yang bertindak tu.. sebab rasa aku tipu kan..
takpa la.. aku tipu ja la senang, bila aku cerita takmau percaya..
aku nak terangkan tamau dengaQ..
apa-apa sajalah keyh..
n aku sangat kecewa bila orang yang aku mtk tolong bleh buat main plak kan..
takpa2.. ikut suka la kan..
masing-masing ada masing-masing punya cita, punya pangai..
aku tak marah langsung..
buat la apa ampa suka keyh..

AKU HIPOKRIT!!!!
Aku kuat menipu!!
Aku jahat!!
Aku kejam!!!


sekian memaklumkan untuk negara..

6 comments:

Muslimah Optimis said...

tu dia aihhhh..luahan perasaan..awat ni kawan??? cuba cerita sikit kat kawan-kawan lain..kot2 boleh tolong apa yg patut

Woofer Storm said...

dtg dri blog mo..apa cer ni??ada mslah,cite ckit,,mntau ada yg leh tlong

*napa org mesti ada je tak puas hati dgn kita??adakh kita ada buat silap yg kit sndri pun trlepas pndang or mmg org dngki..itu persoalannya skg ni..errr

folow sni^^

Penjejak Mimpi said...

salam ziarah..

ermm.. nape ni? sape yg da wat nadh marah ni? relax..

mmg kite payah nak puaskan ati orang lain.. prinsip sy sng jek.. be as u are..

chill.. :)

fRaMe+LenSeS said...

Aimaa :: tadeppe.. maceh amek tau.. ;)

fRaMe+LenSeS said...

Woofer Storm :: hihi.. maceh concern.. tadeppe pn.. ;) jgn isau.. sndiri kot salah.. sebab amek tau sngt.. patut wat tatau ja.. ;)

fRaMe+LenSeS said...

Penjejak Mimpi :: hehe.. maceh2.. toi la kata kamu.. mmg susah nak puaskan ati orang len kan.. ;) apa nak wat.. ;))

Buta+Pekak+Bisu=CINTA