Followers

Tuesday, 8 February 2011

Photos :: Wet Monday

Tradisi Pelik di Ukraine

budaya pelik lagi merapu kat negara central-European macam Poland, Czech Republic dan juga Ukraine. Tradisi lama ni diberi nama Wet Monday mengambil tempat pada hari kedua Easter.

Merepek sangat sebab Laki akan bersedia dengan botol air berisi air, ada jugak la dengan baldi skali, pastu kejaQ orang Perempuan dan simbah air. kalo dulu-dulu nih..mana paling comei la jadi mangsa paling teruk.. dari pala smpai ke kaki depa simbah..



eeeyahhhh.. kejaQ2.. :p


haaaa.. baldi terus.. hampess..


tak kasi chance.. debishhh..


aduii la..


kalo aku la da pakai elok2 kena lagu ni.. bebai trus..


serangg~~

gila toi.. merepek.. tapi kan, kalo kat mesia ada.. aku mau jugak.. hahahahaha.. debishhh.. :p

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA