Followers

Thursday, 3 February 2011

Jejak Kasih (Cont'd)

Icon hari semalam. (sambungan kisah semalam Jejak Kasih 03-Feb-2011)

ada dua menda baru saya dapat dari perjalanan kami semalam.
yang pertama tu.. semestinya la..


cool blog perasa chocholate + bubble.. whoaaaa.. tebaek wokk.. seyes shedapp.. tolong p rasa kekawan.. ta caya udah.. sebab memang besh.. pestime la rasa.. n pasti la lepas ni akan jadi second, third, dan banyak2 kali lagi la..
(malu plak kat seseorang.. saya ni apa pn tatau la.. hahaha.. :p )


yang kedua plak adalah..


my new belt.. mula tu rasa nak beli cap arnab la.. sebab memang minat dengan brand ni.. tapi last2 ta jadi la.. sebab buckle dia tu tak cantik la.. seyes happy.. lama da kot nak cari wane putih ni. last2 dapat jugak la.. thanks to someone la sebab tolong pilihkan kat saya. happy sangat dapat yang nih.. cantik plak saya rasa.. (perasan) hahahaha.. :p

apa pun.. tak lupa la.. pesan abg dia, nak amek number plate keta, kalo lepas ni tengok date ng orang len, nak serang.. hahha.. yo lahh tu.. :p

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA