Followers

Monday, 21 February 2011

Kenapa menjadi Sahabat Blogger MO?



Kenapa Nadh menjadi Sahabat Blogger MO atau Follower Laman Muslimah Optimis?

Nadh cari informasi. kekadang tu, kita memang la sonok, suka suki jugak kan.. tapi kita pun tak lupa sapa kita dalam diri kita ni.. apa kita mahu, apa yang kita nak capai dalam jangka masa tertentu, Nadh sndiri, suka explore perkara2 bercorak islamic ni.. untuk peringatan diri sendiri sebenarnya.. kata orang, kalau kita nak jadi Imam, perlu la lengkapkan diri dengan ilmu2 nih..ye lah, kalau nak smpaikan sesuatu, tapi tade ilmu, sama la macam kita makan angin, kenyang (kot) tapi isi apa pun tadak kan? jadi Nadh mencari.. dan bila jumpa, Nadh locked diri Nadh ng tempat tu, normally akan Follow la page2 camnih..

to You :
maceh sangat.. informasi berguna tu.. kongsi2kan la.. macam nadh pk la.. kita tak berjaya sampai kat seratus orang, sampai kat 1 orang pun jadi la.. n orang tu plak beramal n amek pengajaran dari kisah-kisah yang kita kongsi.. tu da cukup baik kan. apa pun.. terima kasih.. teruskan dengan usaha kamu.. insyALLAH.. usaha kita nak ke arah DIA, akan sntiasa diberkati. Nadh ikut dari belakang.. sokong kamu. insyALLAH.. ;)

1 comment:

Muslimah Optimis said...

assalamualaikum...terima kasih atas sokongan anda...teruskan menulis dan berkongsi sesuatu yang bermanfaat, moga ada berkatnya. insyaAllah

Buta+Pekak+Bisu=CINTA