Followers

Wednesday, 23 February 2011

Maceh Puteri Oshin

nak lompat guling2 sat la..
sebab.. Puteri Terpilih review blog aku yang serba serbi kekurangan nih..
maceh sangat la.. rasa ni pertama kali kot orang mereview nih..




sambil tu nak cita cket la..
awat dalam ni taramai orang..
pasaii.....

1. kami segan nak kongsi ng orang..

2. kami malu nak kongsi ng orang

3. kami rasa apa ada dalam ni macam apa ja lagi.. rasa orang gelak ja kalau tengok

4. pendek kata.. rendah diri sangat la..

5. dulu Frame n Lenses ni tempat luah perasaan ja.. setahun lebih sebagai ruang suka suki serba serbi cerita apa kami wat seharian, apa kami dapat.. apa jadi..

6. apa pun.. kami sangat sayang blog kami.. pasai dia dah jadi Sahabat Sejati sepanjang bertahun ni.. dia tak pernah komplen kalau kami cita banyak2 kat dia. dia ta pernah majuk kalau kami komplen kat dia macam2.. dia ta pernah busan dengaQ kami berceloteh dengan dia.. smpaikan kawan kami da panggil kat Blog kami "Cinta Hati" betapa pentingnya dia..

apa pun.. nak berterima kasih bebanyak-banyak-banyak-banyak kat Puteri Oshin.
jasamu dikenang.. i will do the same for you soon.. selepas komplen pasai geng2 jaat KBU tuh..
:p



Thanks sangat dekat Kamu..

http://oshinlove.blogspot.com/

juga maceh tak terkira dekat ::

manusia yang buat kami "berani berkongsi" dengan orang
http://myblogmyhero.blogspot.com/

1 comment:

oshin said...

muka cekkk merahhhh . huhu . tq ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA