Followers

Wednesday, 16 February 2011

Kami Blogger UTAGHA


Weyhh.. besh ni.. segmen Kami Blogger Utagha by Cik GKSB..
aku pun dapat link nih dari enchik Logam n since aku blogger utara jugak. so join la..

idea dia menarik, nak kumpul suma dari blogger utara, nanti nak wat gathering la pa la.. besh pa.. meramaikan kawan.. lagi ramai lagi besh.. kasi gegaQ la.. agagagag..

meh kenai diri sat, aku orang Penang,
dok kL tapi tanak guna bahasa eerr-err ni..
sampai skg dok pekat jugak la bahasa aku.
aku bangga jadi orang utara..
orang ta paham, tanya la ye.. tapi aku ta nak err-err.
sowwieee~~

;))

5 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hye org utara =P makaseh join hehe

fRaMe+LenSeS said...

hi orang utara.. tadak hal la.. banje ja la..

Manja (let it be my sweet name) said...

salam perkenalan. Manja pun org utara juga, peneng,

red saga said...

saya org utagha jugak...


http://sukasukakongsi.blogspot.com/

red saga said...

lupa nak habaq...


dah follo...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA