Followers

Sunday, 6 February 2011

Cita kawan2.. ;)

heyy.. dapat berita tapi tatau betoi ka tak..
kata mamu, enchik Cin, bertunang dengan cik Elina la..
whoaaa.. kalo toi , dasat der.., satu kelas dulu kot.. ta sangka ya.. cintan cintun upanya kamu..
hehe.. apa pn.. mendoakan y terbaek ja buat kawan2..
so OTW tahun ni ada ramai on the list ni..

1. Paklong - kata ny lepas raya.. alhamdulillah.. lepas jugak la akhirnya.. syukur..

2. Awe - hari ni kenduri.. so sowie dear, tadapat datang la.. sowie sangat.. ;(

3. Mamu - kenot go la mamu ni.. najib kasi baek punya, dok wat control trok2.. cun plak tu, melepass.. agagagag. tape aa.. ada penganti da tu.. dengaQ cita da ada da.. budak wD.. kilang dia dok keja la ni.. syukur.. akhirnya kan.. tapi dok wat sangap dok mintak2.. kalo aku jadi agent pn menarik gak nih.. agak2 ada rupa dak? debishhh..

4. Mat Quan - pun dengaQ cita tahun ni jugak. kata nya da bertunang pn.. wowww.. ta sangka kan.. senyap2 ja..

5. Wan cin + Elina - tetttt~~ ntah ya entah tak la depa 2.. tapi cin konpem mmg da bertunang..

6. Najib - hari slow talk dia kata mungkin kot tahun ni tunang.. alhamdulillah. syukurlah.. baguih la suma da jumpa "kegembiraan" masing-masing.. seyes rasa happy untuk you guys. hihi

other newest news ::

1. hari ni kenduri jagung - tak p jugak la.. tatau sapa nak p..

2. mat paris pn da ada gepren la skg.. syukurlah.. akhirnya.. ni geng baek dulu, ng perempuan kurang.. tak macam aku.. tapi at last aku jugak la y tade ag.. hahahha.. (padan la semalam nyanyi berjiwang2an, ati berbunga2 ropa ny.. :p )

3. panjang, zibi la ng bisnes dia.. banyak tempahan katanya.. tape la.. janji hidup ok sudah la.. ada peluang kita akan jumpa lagi lepas ni..

4. along - dengaQ cita nak bli ps3 plak da.. whoaaa.. dasat derr.. tau napa, ni taleh kata, tgk macam dia beli n8 hari tu la.. hari ni cakap nak beli, end of week da dapat.. seyes cepat.. apa pn bro.. jgn lupa inform, mmg smpai nya.. hahahahaha..

Apa pn.. mendoakan yang terbaek la buat semua.. seyes kamu suma sangat happening.. syok ada ng kamu.. seronok amatt~ in the future nak wat lagi la.. tapi tatau bila plak.. i will try la.. cari masa pree, kumpul balik suma.. if possible, ada suma la.. mesti lagi happening.. ;))

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA