Followers

Wednesday, 23 February 2011

Drama :: Malam Merajuk Sedunia

Aktiviti tadak kerja malam nih..
aduii la.. talarat nak gelak la dengan depa nih..

cita dia mula dengan yang nih..


lepas tu kan.. kuaQ plak yang nih..


kemudian

dia mula dahh~~


lepas tu kan.. angah plak


dia tambah lagi


apabila enchik ketua bandar mengambil peranan


percubaan pertama.


Sekali lagi tuan pacik ketua bandar mengambil peranan


sedang cuba menggunakan kosa sebagai ketua bandar


ayat paling kenot go hari nih..


tukang pujuk yang lain2..
Anith ::


weyh.. ni tidak adil keyh.. patut ampa la banje kami..


Afifa ::


yang nih lari dari medan perang.. :p


Persoalan timbul akhirnya..


2 watak nih yang dok wat lawak tak benti tadi..


weyh.. sat2.. awat aku tgk macam aku y majuk tadi nih? hahahaha debishhh.. debishhh.. ngokk~~ngekk~~ ;p

Thanks to all kerana menjayakan drama malam nih.. hahahaaha.. aku nak tegelak sangat.. ampa ni lwak la.. macam2 aih ng ampa ni.. tatau nak cakap camna.. besh sgt.. ;)) macam lawak sebab macam da huru hara plak la kes memain nih.. kenot go toi.. :p aku la punya pasai ni.. debishhh.. debishhh.. hambekkk~~ :p

Special Thanks to ::
Macik Cik GKSB
Pacik Ketua Bandar Abdul Hannaan
Adik Anith Shasha Chan
Adik Cahaya Wany
Adik Afifa Halim
CheQ Nora Amila Ghazali
Pacik Encik Angah

8 comments:

Miss Tatie said...

last call last call for tonight!!!! siapa nak duit bernilai rm250? siapa nak tiket wayang exclusive di Platinum Suite Cathay Cineplex, baju dari MNG dan lain-lain lagi... siapa nak sila join contest di blog tati sekarang!!! sah sehingga 31 mac...

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

Nobita Sensei said...

rajinnye print skrin..

::Miss Pikon:: said...

mai melawat balik. i follow u~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahahaha.... weeekkk...

=P

Muslimah Optimis said...

KENOI TU APA NADH???

fRaMe+LenSeS said...

Nobita :: sikit2 kot.. :p

Miss Pikon :: Nadh p sana da tadi.. maceh follow me..

Cik GKSB :: awa wek2? :p

Aimaa :: ketoi? bukan kenoi la.. KENOT GO!. maksud dia TAK BLEH BLAH.. :)

nora amila ghazali said...

hahahahhaha... gilerla... nak tergelak... adehhh~~

LaDy_aFieFa said...

bole jd telenovela KBU haha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA