Followers

Monday, 21 February 2011

Tips Lupakan "Cinta"



kumbang bukan sekoQ.. munga bukan sekuntum..
tak caya p tgk kan taman bunga banyak siot...
tu lum kira kedai2 munga semalaysia nih,,
so takyah nak kalut..
ilex2 suda..
nah,. kongsi cket la.. tips2 melupakan..

Tips nak lupa cinta
1. amalkan tips di bawah. 3 kali wat konpem.. lupa trus.. tapi jgn amal.. kot satgi jadi pacik boya susah.. aku ta tanggung jawap.. :p

13 Tips berfoya-foya
1. pastikan mulut cukup manis nak kalih cita bila kantoi
2. pastikan dalam poket tu ada kurang2 50 hengget in case si dia majuk. nt nak kasi adiah pujuk
3. p date kat tempat yang tadak orang kenai. p mall tidak digalakkan..
4. tukaQ identity, kalo terbesa pakai spek, buka la..kurang2 nt kantoi ng kwan2 leh pusing cita
5. jauhkan dari p kedai2 atau mall yang terbesa p dengan gepren2 kamu.
6. nak makan? pastikan cari kedai makan y ada privacy cket.. lagi ceruk lagi baguih
7. nak keluaQ, jauhkan jalan2 yang biasa kamu p ng gepren kamu..
8. jangan gatai2 nak kasi enpom kat kekasih gelap.. kot satgi gepren call, kaco..
9. habaQ kat dia ciap2, " bz la hari ni dear, malam i call u yek.. lap u lahh.. "
10. jgn la dok p tempat2 ada kawan2 dia ramai.. sat terjumpa susah.
11. guna kata ganti nama yang senang igt. contoh, ada 5 orang, suma pgl "sayang"..
12. tidak digalakkan pakai enpom sama untuk suma. lain orang lain number la
13. kalau kua, takyah bawa tpom byk2.. num dia suda.. (safety precautions.)


p/s :: aku ta wat okeh.. cuma mencadangkan kaedah terbaek kat bwah ni.. :

1. menjadi lebih baik
2. mendekati NYA

12 comments:

angah said...

hahahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak buat juga boleh?? hakhak

udin said...

haha! nice post bro.. :D

fRaMe+LenSeS said...

Angah :: gelak ja tau.. jgn wat plak.. :p

fRaMe+LenSeS said...

Cik GKSB :: u taleh la.. sat i jeleshh.. :p

fRaMe+LenSeS said...

Udin :: hihi.. merapu ja la. nak wat lawak bodo cket ng harapan kengkawan y tadi tu membaca.. :p

angah said...

xdak keja ak nk wat cm 2..owg bodo ja leh wat cm 2...
ak stay ada iman lg..
hehehe

@mel said...

as'salam nadh..

sory papa khai lmbat smpi trafic light byk td...ghahahahaha...

papa khai copy N3 ni nk pothostat simpan nk study kot2 nnti kantoi ngn mama khai bleh cover2...

tetttttttttt.....

fRaMe+LenSeS said...

waalaikumussalam Papa.. tetttt~~ sila pastikan buang link page Nadh.. sat mama mai cari.. Nadh tanak tgjawap.. :p

SaYraH WonDerLanD said...

huhuhuh ni tips curang ni..
x baek taw..

Intan Izzatul said...

waaa... cek xberapa pandai nak curang..

kiera'sakura said...

hamboi hamboi

Buta+Pekak+Bisu=CINTA