Followers

Thursday, 24 February 2011

[Jilid 3] My Appreciation :: Nadh Review Blog Kamu

haa... baru balik dari bank..
gila toi tgh malam p bank.. tapi selamat.. kawasan tu orang ramai..
pastu tgk aku y selekeh tahap gaban, pencurik pn ta lalu nak mai.. hahaha
okeh la.. okeh la.. malam ni nak wat part III plak..
sapa pulak ya kali ni... haaa... tau tah..
since manusia ni spesel dalam ati suma manusia dalam Kami Blogger Utagha
aku wat keluaran Khas.. dia konker la sorang2 ruang nih malam nihh.. ;))

Meh check sat.. babak mana dia mai..
Aku nak letak babak paling lawak skali aku rasa dalam cita kisah drama 2 hari tuh..


Tadaaaa~~ kenaikan.. skandal aku dalam KBU. Macik GKSB..

kata2 sempoi macik nih..dalam blog serba Pink dia..
"Senyum Mau maneh"
nak sokong la.. tapi taleh nak maneh sgt la.. sat susah..
jadi macam aku.. manis sgt.. p mana2 ada nyamuk.. konpem la kena kenduri..
tu la taleh tu.. maneh2 ni kan.. :p

ha nih dia post pertama aku baca kat blog macik nih..
juga merupakan comment pertama aku dalam post dia..
dan juga la permulaan jodoh aku dengan Kami Blogger Utagha.


bawah ni aku kasi satu post aku suka dalam tempat macik nih..
cita dia pasai Kami Blogger Utagha.. macik ni kata, dia da ada obat nak ubati stress dia..
memang besh kan.. hahaha.. buleh plak la macik ni p letak Borang Agensi Jodoh..
Yang Penting Gaji kan.. ? ;p


Apa yang aku pasan kan.. banyak la post dalam ni sekarang pasai Kami Blogger Utagha..
nampak sangat la ampa suma tu sangat berharga bagi dia..
pastu tadi.. ada jugak satu Video dia tuh.. nangis siot..
memang nampak la ikhlas dia gembira ng ampa suma..
so Nadh nak pesan.. jaga la ati dia keyh.. VVIP Kami Blogger Utagha..
tadak dia.. tadak la kita suma kat dalam nih.. so hargai ati dia..
hargai ati suma.. tamo gaduh2.. tamo majuk2 (ehhh.. ehh.. debishh.. :p )

6 comments:

angah said...

tudya la mmg smpoi der..
hahhah
ak ja xdak skandel dlm KBU nie..huhhu

munet said...

angah pi cri skandal labuan la pasni...

fRaMe+LenSeS said...

angah :: tapa.. sok aku wat ang punya plak.. ;) sabaQ2.. malam internet cam cipan.. tensen aih cheQ..

Munet :: betoi3.. :p

p!q4h b@guss said...

cewahh3..
peewitt..
ceq pun takdak skandal..hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

huhuhu...

makaseh...

**menangis lagi cheq....

=,)

Faztee Danisha said...

slm ziarah dan jejak dr list blog melayu frustasi

Buta+Pekak+Bisu=CINTA