Followers

Thursday, 24 February 2011

My Appreciation :: Nadh Review Blog Kamu

As an appreciation to all of them kerana menjayakan Drama siri I & II kemarin.
Nadh nak review cket la blog depa.. tau dah Nadh ta pandai nak cita citi ni kan..
tapi takpa la.. anggap ni sebagai adiah ye.. sebab menyerikan idup Nadh.

Okeh.. kami nak review blog pacik-pacik nih dolu..
pasai depa laki.. sat p review blog pempuan ampa kata Nadh biased plak kan..
no. no. no.. tak kasi chance ampa nak kata apa.. :p
jadi sebagai permulaan. Nadh amek 2 blog per Post untuk Nadh review..
1 blog pacik. 1 more macik.. buleh ae?
jum3.. ;))
mula tu nak letak penglibatan dia dalam kisah Drama 2 hari tuh..



Okeh.. kenaikan. Pacik ni adalah Adi Suda..
nih dia.. Header nih dia baru wat.. comel ya.. amek pic kanak2 sekali ng kamu ya.. hihi..

Blog kaler itam biru ni.. ala-ala ceria la.. kaler dia cun..
biru muda ng itam tu masuk ja..
kira leh lawan la kaler pebret aku, itam oren.. ;)

nih plak post pebret Nadh masa masuk mjenguk2..
suka toi ng post ni sebab, orang kata kan..
Pempuan nak sesama ng Laki nak seiring sejalan kan..
tapi laki pn tadak la kurang tara mana pn..
Adi membuktikan.. LAKI PUN PANDAI LIPAT KAIN LA..
jadi, rasa leh dah jadi calon suami ni..
mana Grpren dia nih? mai puji laki hang.. :p


Sila Kelik Pic untuk Cerita lengkap.


Number 2. Nadh kenaikan.. macik nih plak..

babak ni dia pekena Nadh.. kenot go toi.. buleh plak la p korek kat My blog p cita kat Wall KBU.. kantoi la Nadh wat cita dalam tu.. hahaha.. debishh.. debishh..


Nadh Kenaikan.. kak Adish Shida..
apa Nadh tau.. Adish tu adalah terbalik Shida.. anyway, sedap nama tu.. creative..
sebab tu orang len pgl kak Shida. nak pgl cik Adish jugak.. ;))

kalau yang tadi tu kaler itam biru, yang nih kaler merah hati (kot.. buta kaler cket.. :p )
menarik jugak kaler ni.. mungkin still baru dalam bidang ni.. jadi ta jmpa byk lagi blog.. tapi kaler dia menarik.. buat ati tingin nak explre lebih dalam ni.. rasa nya dia nih pun da agak lama dalam field nih.. post pertama pada April 2009. dan pengikut setia da jadi 326. ramai jugak nih.. segan aihh. nak campoq orang kenai ramai nih..

Nih plak post dia yang Nadh suka n kenan..
pasai persiapan berinai adik Cik Adih hari tu..
nak tegelak pn ada jugak.. keras badan la nak tunggu menda tu kering..
inai tu.. haahaha.. cam lawak pn ada..
well cik Nadh tapenah plak la tengok menda tu..
dlu2 pakai kat tgn ja.. ni kaki tgn.. (nasib ta pakai smpai ke idung, perut, betis, ka nak kaler bulu kaki ka.. kalo ta tadapat byg la.. aipp.. merapu dah.. :p )

p/s : kalau leh nak cadang cik Adish buang ja pic dalam ni.. syg la tjk aurah kat semua orang.. laki cam Nadh tgk. maaf ye gtau ja..


Haa.. takat ni dulu.. the rest tunggu sat la..
jgn dok nak terasa tacing-tacing plak sapa kena dlu sapa kena kemudian..
yang pasti suma akan ada..
maceh. Assalamualaikum

3 comments:

shahjiehan said...

syoknyaaa ade org review..!! jom baca dan komen Gadis Jerman kacukan Melayu yang comel

aDisH.sHidA said...

thanks cik nadh...ok2 t akak delete erk pict tu..pandai pun adish tu terbalik kan dr shida....bukan semua org perasan tau

AdiSuda said...

dush..dush..segan la cheq..huhu

Buta+Pekak+Bisu=CINTA