Followers

Friday, 11 February 2011

My Date with My Very3 Precious Treasure

Hahahaha.. photos kami jenjalan da kua..
meh nak haplod cket la..ceritera aku, Mama, Jiah n Adik jenjalan berempat..
(so sad sebab Big Boss tanak ikut)

Lokasi, Penang > Hentian Sg Perak (Arah Selatan) > KL > Putrajaya > Hentian Sg Perak (Arah Utara) > Tasek Gelugor
Holiday 3, 4 & 5 February 2011

Hentian Pertama (Sungai Perak)


Mama dok SMS ayah. gtau kami benti sat.. N My Lovely Sis dok berposing.. chait..
(Note :: ayah pesan suh benti 2 3 kali.. sebab perjalanan jauh)


Me, Mama, n Adik.. ;)

Next Stop >> is Uptown Danau Kota. since da lewat, no pic available.. hihi..

Next day is Ikea located at Mutiara Damansara.



budak ni sopping ta hengat dunia.. nasib nek MyVi, rasa kalo ng bus, rasa da tutup da ikea ni.. tadop barang nak juai da.. :p

LOKASI seterusnya. >> Putrajaya..
(Atas permintaan mama) seronok sangat dapat bawa Mama datang sebab mama nak datang cni.. ;))


Mama, macam besa la.. lapor diri kat ayah.. kata mama, maklong ata sms kat mama, dia plak excited sebab kami bawa mama jenjalan.. (i will la.. apa saja untuk sygss saya suma ni.. even if i have to EXCHANGE my life to replace with their health, i will WITH NO DOUBTS)


My Lil bro, dengan masjid kat belakang tu.. cantik pic ni.. suka la..


My Lovely Sis, chewah.. ta abeh2 la dengan spek mata mahai dia tu.. :p


apokobondo la dua badek ni dok wat.. aduiyaii.. sungguh tadak keja.. hahahaha


Pic sebaik berhenti kat jalan nak ke Masjid. ;)


My Favourite pic.. da jadi profile pic saya pn. SUKA SANGAT3...


Mama, Me, Jiah n Adik.


satu lagi.. aduiii.. masjid ny pic lagi luas dari kami.. tak adilll.. :p


yang kat tengah2 tu Kura-Kura tau.. :p


3 badik y sangat tadak keja..

So tamat la kisah kami kat Putrajaya. malam tu tadak pic kot.. (tak sure la.)
esok pagi, awal2 da gerak balik.. 7:00 am da gerak.. sebab nak kejaQ kenduri cik Nah pastu aku ada Futsal, pastu ada reunion lagi.. agagagag.. byk toi nak wat hari ni..

Perjalanan balik kami benti sat dekat Sungai Perak.
(sat la sgt kan. sejam jugak la.. dan jugak aku n Jiah p memerut.. ahaha.. )


Sponsor kami. Mesia.. (konon.. :p )


ratu makan.. :p pose ja lebih,. padahal mama yang abehkan dia makan.. :p

Jalan lagi. smpai Penang, ni last pic nih.. OTW p kenduri Cik Nah..


3 badik dalam keta..
Note :: kawan2 Jiah cakap, "sapa dua orang tu? adik2 ang ka? " hahahahahahahahhaa.. nampak la kami 2 memang awet muda ..

___________________________________
hari paling besh dalam donia la rasa.. ada depa bersama..
jangan isau.. ada lagi selepas ni..
tapi kali ni, saya akan pastikan Big Boss ada bersama..
(tak ikut ciap.. majuk 2 jam.. :p )
okeh sygss2 suma.. nanti kita plan p tempat len plak keyh..
I L♥VE YOU ALL..

ummuahhhhhhs...


Sekian. Tammat <-- wat style P Ramlee dolu2..

6 comments:

H Y D E said...

nice. veeeery nice

fRaMe+LenSeS said...

wohooo.. maceh2 cik Hyde.. ;)

saya YANA said...

besnye korang adik beradik yg sporting n rapat2..

fRaMe+LenSeS said...

cik Yana :: rasa nya macam tu kot.. ;) appy sgt ng adik2 saya nih..;)

jat said...

oho. very family man.
alhmadulillah. baguslah.

fRaMe+LenSeS said...

Jat :: tanpa mereka sapalah Nadh kan.. :D terima kasih..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA