Followers

Tuesday, 22 February 2011

Me and Special Characters in Life

Aku, hidup dan karektor2 pelik dalam idup..

1. Paus..

ni nama samaran macik sorang tuh.. lawak tau dak budak ni. ada ja la menda pelik yang dia wat tu.. paling tatahan kan.. hasil lawak super bodoh aku.. kua ayat ni..
"awak.. awak.. saya nak p toilet ni.. tatahan nak terkucil.. awk punya pasai la ni.. wat lawak.bukan buleh gelak banyak2 nati nak p toilet"

2. Panda..

makhluk lawak jugak nih.. konon nak ajaQ i jadi lawyer.. tapi baru lawan cket2 pn ta talarat nak lawan, camna.. camnih la .. kamu tu jadi lawyer kat firm ja la.. takyah lawan case keyh.. baru gertak da kalah.. :p

3. Apple.

ni gelaran untuk sorang macik lagi.. asalnya dia jadi apple sebab aku sangat suka kat apple.. since hari tu dok suka suki ng dia.. da dia dapat title apple ni.. hihi.. pelik tapi benar.. :p

4. Barbi bakang..

ni bukan karektor orang.. bukan kata kat menatang haram tu la.. tapi sebenarnya ayat ni dak kecik kesygn super duper comel cik Dyan Aula Umaera la nih.. dia nak cakap pasal "Beg Barbie kat belakang" la.. :p

5. Semut.

yang nih aku yang kecik comei nih.. kata macik Paus.. dia kasi nama ni pasai aku kecik sangat la bila kua ng dia.. tapi memang betoi pn.. jadi "Adik" la aku sat.. hahahaha.. bgs2..i like..

6. Dinosaur


haiwan ganas zaman dolu2 nih.. suka toi kuaQ dari mulut aku bila berkata2.. pelik tapi benar.. rasa2 nya lah kan.. ni mesti pasai suka tengok power rangers nih.. hahaha..
p/s :: kami suka power rangers kaler ijau.. sebab dia asal jaat then jadi baek.. wohoo..

7. Biskut
---->
heran betoi.. orang suka kerepek.. orang suka makan cikedis.. aku suka biskut.. layan ja la.. at da kena panggil cookie ng kawan2 masa stdy dolu.. makhluk biru ni la simbolik ny biskut dia.. smpai ng aku2 pun da tercarik2 baju biru karektor makhluk nih.. owhhh suka sangat..
p/s :: sapa2 tau kat mana ada juai??


3 comments:

Ayuni said...

hm, ms sekolah dlu mmg slalu bg2 namer...

fRaMe+LenSeS said...

hihi.. betoi2.. ;)) ni mesti sekolah dulu ada nama spesel.. tanak share ng Nadh? ;)

kiera'sakura said...

pokcik... name baru tuk awak.. hahaha :p

Buta+Pekak+Bisu=CINTA