Followers

Thursday, 24 February 2011

[Jilid 2] My Appreciation :: Nadh Review Blog Kamu

Assalamualaikum....
Part 2 coming up.. tadaaa~~
sapa nak menjadi mangsa nih..
pikiaQ sat.. haaaa.. tau dah...

kali ni Nadh nak kembaQkan 2 orang nakal nih..
depa ni kuat menyakat nih.. mula nak letak adik nih.. (adik ka? :p )
tapi tapa.. kita letak Chief dia dulu..

Sapa tu? mai kita tengok babak kemunculan dia..
(dia ni banyak nih.. dia la mula dulu.. kan nadh da ilang sehari.. hahaha.. tapi Nadh paling tatahan dia kata yang kat bawah nihh)


meh Nadh Kenaikan.. Aimaa Nur Shameera


ni Post pertama dia yang nadh baca.. n da watkan Nadh terus follow page dia..
Nadh susah cket nak follow2 ni.. tapi Isi dalam dia tu tak wat Nadh tak teragak2 nak tekan FOLLOW.. bagus la ada kawan macam nih. mengingatkan.. smpai ada satu lagi post dia tu.. cakap sal Follower Anon- (bkan macik Anon okeh, tapi Anonymous) yang mana dia ta kesah pn sal diikut ka tak, tapa la ada silent readers, yang penting info sampai..




ha.. nih sorang lagi..
Adik Partner in Crime nih..
2 geng nih aktif toi sakat Nadh.. smpai ke hari ni.. tapa2.. sat ampa...

Babak kemunculan dia.. ;


Blog nih milik Adik Syakira Yaakub


Nadh Suka Post nih... tapi post ni khas untuk seteru Ira (peremuan lahh) :p
pasai.. info dia besh.. dia nak cakap, JADI LAH DIRI SENDIRI..
takyah nak susah2 blajaQ nak tiru orang len.. tade maknanya..
macam Nadh sllu percaya, "we are Very Special in our own way"..
jadi takyah susah2 nak tiru la.. rugi la.. :p


Ayat pebret Nadh dalam cita dia nih.. tapa kamu. nt Nadh post ayaQ na.. perigi da ada.. timba da ada.. mai la Nadh jadi ayaQ.. leh ka? :p


Note :: maceh tau.. moga ALLAH lindung kamu kamu semua tau.. termasuk 2 kawan nakal Nadh nih.. :)

4 comments:

Muslimah Optimis said...

teharu seh... tq2.. follow my blog ya... kami nakal ek?? hahah.. dalam KBU ja kami nakal ni... hihihi...

p/s : hope tak terasa hati dengan gurauan-gurauan di KBU..heheh...

tq

fRaMe+LenSeS said...

hehe.. no need to thx me. kcik ny hal la.. bukan gaduh angkat bata 11 bijik pn..:P

no werries.. gurau2 ja kan.. walau Nadh mmg ngade cket hari tu.. :p tapi tapa la.. :p

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ehem ehem blog kita tak ada ka???

hoho

kiera'sakura said...

mekasih nadh.... nie yg de nak lap air mata nie.. heheheh... btol2 kami nakal dlm kbu jer tp kt luar pown ira nakal gak kowt.. tettttt... hahaha...

gurau membawa keakraban kan? hehehe... by the way thanks again..

pss :: tgk tue gk dh majok, ayok xtau.. hahahaha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA