Followers

Friday, 25 February 2011

[Jilid 4] My Appreciation :: Nadh Review Blog Kamu

okeh.. im ready.. sebelum p solat jumaat nih.. nak siapkan review Jilid 4.
nih untuk sorang sahabat yang baru kenai juga.. he's just nice..
dia gtau aku semalam, dia jugak la yang tadak Skandal dalam nih..
tapa2.. sat na.. Nadh kasi skandal kat ang.. ang ekjas la noh..
kalo beran wat la.. add IN A RELATIONSHIP cam Nadh wat.. hahahahaha..

okeh2.. kita risik dulu.. dia mai kat mana.. ..

haaa.. ang lari dari medan perang ya.. hahaha.. tadak la.. dia p minum2 ng kekawan.. depa call ajak dia p minum la.. ;))

nama pacik nih... Mr. Angah..

blog yang diinspirasikan dari kaler ijau (duii ramai noh pakai kaler ijau.. )
dan kata kata tema dia "Hijau Itu Bumi Tuhan" tu bertepet kat Header kaler ijau berlatar belakangkan pokok n juga gambaQ pacik ni yang emmsemm lagi kacak.. sapa2 mau. aku yakin.. baek ati nih.. sapa nak.. sila tinggalkan nama dan Link keyh.. nt Nadh tlg ekjaskan kat ampa na..

cakap sal blog dia.. pacik nih.. suka toi la kat kaler ijau..
ampa tak caya.. ampa leh baca kat post nih..

cita pasai enchik Jerung (nama mamat dalam gambaQ nih) yang da ditukaQ p kat kaler ijau.
dari pengamatan aku.. pacik nih kenan sungguh dengan ijau dan jugak menda2 ber-engine nih.. sebab ada jugak beberapa post dari dia.. yang membabitkan Motor dan Kereta. antaranya.. Tips Menjimatkan Petrol dan Tips penjagaan Piston dan Valve. so meh la layan page dia. dapat manfaat jugak kan.. padahal aku haram tatau apa sal engine suma nih.. hahahaha..


okeh.. yang ke2 plak nih..
Mood : nak mengkenen2kan depa 2 nih.. jum tgk.. jum tgk..
sapa dia manusia tuh...laa.. mana angah nih? nak suh teka..
iskhh.. lambat.. tunjuk terus la..
nah.. masa mula2 dia amek peranan dalam drama 2 hari..


Meh Nadh nak kenaikan..
nama dia.. Nora Amila Ghazali..

blog yang ceria.. wana dia cantik.. seyes terpikat la tgk..
kreatif la pemilihan kaler dia.. (jeleshh.. :p )
seyes cantik.. blog dia..
cantik.. (duii. da berapa kali da gtau.. )
ha.. smbung balik la. lagi satu.. header dia ni mmg style kot..
kata-kata masyuk dia "With Love" tu.. penuh ng gambar muka dia..
heran toi.. camna dia wat ya.. seyes sempoi.. kagum plak ng macik yang follower da 657 nih..
ramainyaa.. rendah diri plak rasa.. kita apa pn tarak. tapi dia.. da ramai siot.. ;)

post pertama waktu Nadh p jenguk page dia yang nih...

nak tegelak la.. sebab ada orang wat muka kecian nak tengok Merak kembangkan ekoQ dia..
hahahaha.. tapi Nadh bagi idea suh p kejaQ Merak tu dia tamo.. cuba tgk la.. nt mesti kembang ekoQ.. tapi kalo kena serang.. tak jamin la.. hahah.. besh la jugak baca pengalaman dia p melawat ladang nih.. ng cita dia p menimba ikan.. weyh.. yang nih besh sangat.. Nora.. bila nak bawak Nadh p nih.. nak jugak~~


Hohooo..selesai dah 2 nih.. more to come after this.. ;))

8 comments:

angah said...

hahhah
malu teman...

CiK LiYzA ^^, said...

wahh..da review~tp xpuas la baca..review la pjg2..hehehe

fRaMe+LenSeS said...

ngade la ang ni angah.. maaf tau kalau Nadh cita ta besh pasal blog kamu.. ;(

fRaMe+LenSeS said...

ya ka cik LiYza.. hehe.. tapa2.. next edition.. nadh cita panjang2 yek. hihihi.. sowie2..

nora amila ghazali said...

waaaaa... tapi pelik awat review blog nora ngan angah??? haiii.. ketuk kepala mau??? heheeh

fRaMe+LenSeS said...

hehehe. jgn la ketuk.. nadh repot GK satgi.. :p

nora amila ghazali said...

suka erk.. bab kenen2 orang... huhhh.... (marah nie..)

fRaMe+LenSeS said...

hehehe.. jgn la marah..memain ja la.. ;))

Buta+Pekak+Bisu=CINTA