Followers

Friday, 18 February 2011

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH



dia aihhh.. jelesh la tengok depa ada ramai kawan / follower..
kami pun mau jugak.. so join ja la abg Ben punya segmen nih..
ng harapan dapat buat kawan ramai3..
nanti leh la nak tukaQ2 fikiran, share thoughts, bergelak gumbira..

cam kagum jugak la dengan depa nih..
tak caya cuba tengok bawah nih..



dalam kita dok hapdet tu buleh dia tambah satu.. satu.. satu..
jeleshhhhh.. mau jugakkk~~~



tengok tu.. tak sampai seminit da tambah tambah tambah lagi...
whoaaaaaaaaa

11 comments:

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

Kisah Sufi said...

dari belog BA..
datang up ur follower..

http://kisah-sufi.blogspot.com/

Penjejak Mimpi said...

salam ziarah..

dr blog Ben juge.

sensenang jenguk ke http://penjejak-mimpi.blogspot.com

Ayuni said...

Salam, cantik blog nie, kaler ijau, my favourite colour! hm, lg cantik kalau tmpt komen nie wat pop up pastu kn tmpt follower tu dinaikkan, susah nk follow lh....sye dh follow! nk tambah lg, kalau word verification tu xde pun lg ok, sowi bnyk mengomen..

udin said...

haa.. dengaq tu cakap abg dgn akak blogger.. hehe.. cayalah bro.. ;)

fRaMe+LenSeS said...

debishh~debishh~~
maceh menegur kak Ayuni.. tapi kan.. cheQ ta reti la nak wat camtu. camna nak kasi popup tu.. ? tettt~~

faraa halim said...

singgah sini ;))

Lulu caldina said...

takpe, berusaha terus maju, leh jd mcm En.Ben...semoga berjaya..

fRaMe+LenSeS said...

hohooo.. maceh cik Lulu.. ;))

anizsDANbintang... said...

keep blogging =)

Nour Akmal said...

hye..singgah sini sambil baca2 entry...=)
moga sukses dalm dunia blog..

www.jarijemariemas.blogspot.com

Buta+Pekak+Bisu=CINTA