Followers

Thursday, 3 February 2011

Jejak Kasih

baru kembali ke rumah..
Alhamdulillah.. hari ni diberikan kepada saya satu lagi hari yang sangat menggembirakan..
ive just comin back from meeting someone..
seyes la lama ta jmpa orang tu.. rasa saya sejak tahun 2007. kalo kira ikut tahun, da 4 thn, tapi kalo kira ikut bulan, rasa ada la dalam 3thn plus.
well, cita dia jumpa balik dalam tahun ni la..
rasa baru tak sampai seminggu jumpa balik. 1st sms is on 29-Jan at 01:02 am.
baru sangat kan.. tapi da jmpa balik, n both ada kat Penang, so manfaatkan la time-time pree ni untuk berjumpa..

weyh.. sonok kot jumpa balik..
tapi ntah macam mana la saya leh kena sebab palotak gelong ni da watkan saya pakai baju kemeja putih dan slack itam n kasut itam. konon nak feel la perasaan orang tu hari-hari kena pakai suit ni.. hahaha.. tapi lawak aa, orang ni gelak kat saya.. dia leh plak la marah dekat saya.. kata nya, " awat yang nadz pakai black n white, kan ke nadz da pesan kat dia jgn pakai kaler tu.. tgk2 nadz y pakai.. ".. hihi.. sowie cheQ.. sesaja la.. nak amek feel.. :p

hihi.. perjumpaan kat Sunway Carnival, n takkan saya lupa la, cool blog tu.. ahhaa.. shedap la ice tu. sempoi kot.. agagagag.. :p nt kita p mkn lagi tau..

pastu, balik umah sat, nak p amek keta, sebab kami da malas nak dok sana, nak tgk wayang asalnya, tapi orang ramai gle kot,, so kensel la, tu yang jalan2 dalam tu, rasa kalo amek haji la ni.. da lebih 7 (tujuh) kali tawaf da tadi.. hihi.. tapi tape aa.. jenjalan kan. kira cam exercise jugak la tu.. pastu benti kat tepi tu, cari kursi n duduk sebelum smbung perjalanan sebab dia tingin nak cool blog tu, n thanks to macik2 dan awek2 yang jenjalan sebelah kami, yang tunjuk menda ni kat dia, shedapp kot.. wahahahahha.. :p

lokasi seterusnya adalah RnR Bagan. kami p sana la.. sat nak gtau dia, ellow acik, tol ni rm1.20 okeh.. mana ada 50sen.. aiyohhh.. mana ny tol la kamu igt nih.. :p cita dia kami p lepak sana la.. mula smpai tu sembang dalam keta, pastu kua sebab saya nak p solat, lepas solat tu, jenjalan sat kat tepi pantai.. nak tau satu menda? ada orang tu p gym kot.. huu.. tapi awat tgk tangan tade pn urat-urat? muscle tade pn.. tapi bgs juga, ada muscle sya pn takut.. hahaha.. debishhh.. kan da kena ketuk ng buku.. amek kau.. hahaha.. da la tu, orang tu nak jalan pn takut, sebab tenggelam, tu la cheQ.. awat y pakai heels tu? kan da kena ? (oihh.. bukan lokasi asal kat mall ka, takkan nak pakai sliper kan. tadak besh la.. debishh lagi.. :p )

last tu, da kul 6:30, anta la dekat area sekolah Dato' Onn, idea asal saya la.. sebab tu la bawak mai cni.. sebab da dekat ng Penaga, senang nak ata balik, tapi orang tu nak suh kakak dia mai amek dekat sunway tu, tapi pas saya bagi idea, lokasi diubah kepada sekolah Dato' Onn. pun diubah, sebab asalnya saya nak ata smpai umah ja.. hihi.. tape la.. tapi da tersegan tahap dinosaur plak dengan kakak n abg dia.. coz masa depa smpai ta perasan, sebab ralit dok sembang.. pastu satu lagi saya da buat slack, sebab tak berani nak kua n salam ng depa.. (kakak dia baru baru suh dia sms saya,, awat segan plak, takut plak, bawa kua tak segan n takut plak, debishhhh. kena dah. wakkakakaka.. ) tape2.. len kali sya beranikan diri la p salam n kenaikan diri,. ta besh plak la rasa kan.. hihi.. no werries..

so selesai la sudah cerita hari ni.. tape2.. nanti ada lagi ni.. BIG PLATE menanti kami.. hihihi..

Note : no pics la.. debishhh.. awat la bleh lupa amek gambo.. (fikir balik, on the good side, okeh la jugak tu.. bek la saya rahsiakan siapa kamu di mata pembaca blog ni dlu..hahahahaaha.. :p )

4 comments:

Cik Liesa said...

mana cakap nak post saya komen?? besaq2 na pic tu!

kiera'sakura said...

wahhhhhhh!!!! :p

fRaMe+LenSeS said...

Liesa :: dah wat la..

Kiera :: apa y wahh nya?

kiera'sakura said...

wahhhhh cik lawyer!!!! =)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA