Followers

Tuesday, 22 February 2011

Shian Pacik Sudir

Mood pagi.. bgn awai.. men PSP.. pastu p keja..
tak p terus.. singgah kedai dlu.. makan2..
time makan tu la..
kat Radio dok pasang ja lagu Sudirman..
baru tau.. upanya hari ni da 19tahun dia pergi meninggalkan kita semua..
pada aku dia ni sorang yang berkaliber la..
sora pn baguih.. nyanyi pn shedap..
pastu ngaji pun tinggi.. Peguam siot.. baguih toi la.
tapi kan, yang aku penah dengaQ la..
orang tua2 kata, orang da mati.. jgn dok buka lagu dia..
shian dia dok kena seksa kat dalam tu..
toi ka ha?? ada sapa2 leh jawap dak?
kalo toi kan, shian la kat dia.. kat radio Era tuh, dok buka lagu dia ja..tak benti2...



p/s : Alfatihah...

3 comments:

cik pulau said...

tak tau la betol ke tak..
pernah gak cik pulau dengar..
tapi nak wat camne..
kebanyakan yang dah takde ni, sume lagu best2..
p ramlee pun sma.. kan kan??

SaYraH WonDerLanD said...

erm x pasti la pasal tu ?

memang respect betul dekat arwah sudirman. Selain nyanyi dia juga seorang lawyer. Sangat respect. Bila kita teringat kat arwah, samalah kita sedekahkan al-fatihah untk arwah

fRaMe+LenSeS said...

Cik Pulau :: Nadh setuju la.. lagu depa besh sangat.. ada maksud kat dalam dia.. kalo amati toi2 kan.. leh amek pengajaran la dalam tu.. ;)

SaYrah :: tu la pasai.. terer toi kan.. ;) ngaji tingi kan.. kat sana ada pengajaran buat kita.. ILMU penting. ;))

Buta+Pekak+Bisu=CINTA