Followers

Tuesday, 22 February 2011

Test buat Nadh

Test aku hari ni :
mula bgn pagi nak p keja.. ada orang ata sms.. hohooo.. sesedap ati ja ata msg .. salam apa pun tak bagi.. mula nak menyirap ati ni.. cam bengang.. terus simpan enpom dalam poket.. then jalan tak sampai 50 meter.. terfikir balik.. berdialog dalam ati..
"weyh. bagi ja la.. bukan susah pn kamu nak bagi kan.. lagipun tu arta dia.. kasi ja la.. takyah la nak rasa apa-apa.. biarkan ja.."

masuk kedai nak beli fail..
seyes kedai ni panas.. aircond rosak katanya.. berpeluh2 tadi.. terpaksa la buka butang baju satu.. sebab panas kan.. ujian yang kedua..

gerak nak ke opis..
elok2 cun2 sampai ja depan opis.. moto berhenti.. tatau napa.. engine da tanak idup.. seyes bertuah.. sebab berhenti cun-cun kat depan opis kan..

petang.. nak ke bank.. lupa plak la moto da rosak.. p kedai la.. nak repair.. hohoo.. engine la problem.. ta sangka plak la.. rasa syukur pn ada jugak la.. mula dia kata nak repair tu pakai banyak rat jugak la.. da takut da.. mana nak korek lagi nih.. hari ni nak setelkan yuran agi.. pastu nak p bayaQ yuran camna nih..

tetiba mai abg madi, alhamdulillah la rasa.. ALLAH tu mudahkan jugak jalan aku.. abg madi mai, kasi idea kat aku.. pastu tlg bawa p bayaQ yuran ag.. rasa syukur sgt.. ALLAH syg sgt kat aku..

2 comments:

cik pulau said...

huhuhu..
sabar jela nadh ea..
ujian sume tu..^^,

fRaMe+LenSeS said...

i am.. sabar n syukur sangat.. tau napa.. motor tu, kalau ALLAH nak kasi rosak kat tengah jalan leh sgt.. tapi ALLAH tu lindung Nadh, dia kasi toi2 kat depan opis yang kedai moto belakang opis.. syukur sangat.. alhamdulillah..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA