Followers

Tuesday, 8 February 2011

Belt n Me


Antara menda yang paling baru duduk dalam amari aku..
tali pinggang kaler putih..
suka sangat3... ;))
asal nya nak beli cap pala arnab, sebab cantik la wana putih ni..
tapi sebab tadak pala yang cantik ni.. so amek yang nih la..
tu pun orang yang pilihkan.. sebab kalau nak arap aku pilih,
memang lambat la.. berjanggut la tunggu.. hihi..
kisah dia, pas beli, terus la aku pakai malam tu..
OTW nak ke kL, mula tu okeh la..
pastu benti kat Sungai Perak, cam besa, da alang-alang benti kan..
aku pn masuk la toilet, aduiyaiii.. menghadapi masalah kat situ, punya la susah nak buka menda ni.. ntah camna la depa buat ni aku fikir dalam palotak aku..
rasa dekat 15minit gak la dok kosek2 menda ni..
nasib la bukan dok kritikal nak terkucil, kalo tak aku rasa mau dia bocor kat cni ni..
so da selesai.. smbung bergerak balik..

smpai la kat Ladang Bikam tak silap aku..
benti lagi.. kali ni benti sebab ayah suruh la.. ayah pesan, benti 2 3 kali..
( NOte: aku anak soleh okeh.. ikut kata ayah.. :p )
n aku pn rasa kena benti jugak, sebab rasa lenguh kat bahu ni..
n sekali lagi, 15 minit yang kedua.. memang susah nak bukak..
dalam palotak la buat kali yang kedua..

"tali pinggang spesis apa la yang aku dah beli ni.."

"depa ni buat talipinggang macam mana ni..? nak buka pn taleh, gila pa nak suh pakai jgn bukak.."

last2.. baru la tersedaQ.. actually ada la satu macam button tu nak kena tekan, dia akan release tali pinggang ni.. arghhh.. debishhhh.. :p

2 comments:

kiera'sakura said...

hahahahahahaha... rase nk gelak guling2.. hiihihihi :p

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: apa gelak2? geget mau? :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA