Followers

Sunday, 14 August 2011

Bebel pagi Nadh

Assalamualaikum. Atau salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

14 August bersamaan dengan 14 Ramadhan.
Macam menarik ja trend tarikh tahun ni kan? Bulan Islam sama dengan bulan biasa kan?

Aduh, nak berbicara tetapi tak kesampaian. Biasalah hidup orang bila balik kampung ni, tak sempat nak uruskan blog kesayangan ni. Yang pasti ianya akan dilakukan bila berkesempatan. Ni ada sedikit masa, curi sikit la.

Owh ya, semalam geng KBU buat majlis berbuka puasa. Serious jeles sebab tak boleh join. Tapi minggu depan dah dapat Green Light dari Mama, Mama cakap pergilah. Yeshhhh.. Tak sabar ni. (patut semalam dapat pergi juga, tapi kereta majuk cket. X jd la.)

Minggu depan lagi berbuka puasa dengan Family DEM Crewz plak. Aishhh.. Tak sabar nak jumpa semua ni.

Note :: ada sesapa nak buka puasa dengan Nadh tak? Ehhe... :P

5 comments:

kiera'sakura said...

mgu depan dh blh berbuka pose ngn family... tgh dok menghitung hari nie.. hihihihi

cik pulau said...

best la...
huhuhu

Iffah Afeefah said...

tak nk

t tak dapat makan

padlie said...

Waalaikummussalam Nadh,

Biasa la tu kat kampung, blog dah jadi perkara kedua..

Selamat berbuka ngan kengkawan yer :)

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: sonok la depa blik bk posa kat kampung.. :P

CIk Pulau :: ehhe.. ;)

Iffah :: tanak sudah. :P kamu mkn sorang.. :P

Padlie :: tu la kan? slamat juga kat kamu. ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA