Followers

Thursday, 18 August 2011

Sekali Lagi | Tinggalkan dengan persoalan?

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Mood chenta di pagi hari ya. Mood baru baik demam sama ni. 

Nadh tengok cerita Sekali Lagi semalam. (cheh, suma nak cita kan?)
Tak adalah, cuma Nadh nak berbicara tentang cerita tu aja dengan semua, sebab dalam cerita tu, Arman, ceraikan Sheila dan tinggalkan Sheila sebab dia tau dia sakit, dia taknak isteri dia ada dengan dia masa dia sakit.

Soalnya kan? Patut ka macam tu? dan ditinggalkan dalam kemarahan isteri dia sebab salah anggap apa dia buat tu sebab dia ada perempuan lain. Dan akhirnya berjumpa juga.  

Kekadang kita tak tahu kan? Perlakuan kita, tindakan kita. Tanpa kita fikirkan kesan dia di masa depan. Kekadang tu kita lebih fikirkan orang (kita la kata) , tapi bila kita tinggalkan seseorang tanpa sebab musabab yang sepatutnya, memang orang akan marah.

Note :: Tiada orang yang suka dengan tanda tanya bermain dalam fikiran setiap masa. 

Note lagi :: Kisah tinggal dengan persoalan kat SINI

9 comments:

azrijohan said...

sedih jgk cite sekali lagi ni

Suhaili Sarif said...

x tgk lg..ok nnt saya tgk
nadh,awk x approve komen pengkomen dkt blog awk ya?
kenapa eks?

diyan said...

setuju kot !
tak suka ditinggalkan tak taw sebab apa segala
we have our right to know kaannn :DD

cik pulau said...

tak tengok lg citer ni..

ehmmm.. betol.. kalau ditinggalkan tanpa sebab. memang la hangen satu badan..

pengemis Cinta~ said...

kesimpulannya.fikir dulu sebelum bertindak;)

kiera'sakura said...

yup mcm dlm cerita tak bisa memilih awak tue... yg kita dok bekelai dlm tue ritu.. hahahahaha :p

Anum said...

ya saya setuju sangat2

Iffah Afeefah said...

xske sebab die tak baik ngn ex die

wek3

elsyhamee said...

yup3...sbb sebagai suami isteri,kite kene same2 mengharungi ape jua cabaran yg menimpa [cehhhhhhhwah]....huuuuu insyaALLAH...amin3!!

Buta+Pekak+Bisu=CINTA