Followers

Tuesday, 9 August 2011

Review Blog #1

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

As an appreciation untuk entry NI. Nadh akan review blog-blog Tuan dan Cik yang berkenaan.

Mula sekali kita mulakan dengan akak ni ye.


Akak ni pemes tau. Nadh baru perasan belog dia ni dah tukar pakai header baru. (wahhhh.. kagum seketika.). Lepas tu sejak ber [Dot] Com, akak ni punya belog pn dah banyak berubah. (wahh kagum lagi)

Lagi, akak ni ada banyak entry. Dan antara yang telah mememeskan dia adalah entry NI. Untuk berkenalan dengan akak ni, silalah merajinkan click kat header dengan lesung batu tu, atau click ja kat SINI


Yang kedua nak review adik NI plak.

Blog bernama With Love!, entah apa yang nak berlove-love tu Nadh pun tak berapa pasti la. Tapi yang pasti belog kaler ungu ni memang menarik perhatian. Tengok header sudah la. SANGAT KREATIF kan? Seyes terbaekk.. 

Untuk makluman, adik ni dah punya kamera DiSeLaR dia sendiri. Sebab tu sekarang entry banyak tentang Photography, tengok sahajalah entry Ni, Ni dan Ni

Malah dia turut ada Belog Khas untuk abadikan Kenangan-kenangan tersebut. Apa pun,nak berkenalan dengan adik yang rasanya masih single ni, bolehlah click kat SINI.

Note :: itu sahaja untuk kali ini, akan ada lagi nanti ya, nantikan siapa pula lepas ni. weee~~

3 comments:

Iffah Afeefah said...

akak ke ina tu

blog jiran bile nk review?

majuk la gni wakaka

~..Lesung Batu..~ said...

nape ina je nadh panggil akak??grrr ina muda lagii okeh..=p btw thanx ye review blog ina..terharu T_T

fRaMe+LenSeS said...

Iffah :: amboih.. majuk ja keje dia.

Ina :: ehhe. ;) sesama

Buta+Pekak+Bisu=CINTA