Followers

Tuesday, 9 August 2011

Nadh bermusuh dengan Enchik Kederat Muda.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Tadaaaa~~ mempersembahkan Musuh Nadh (juga bertindak sebagai Jiran) dalam dunia Blog ni. Enchik Yang Terutama Tan Sri Pakcik AzatLazat a.k.a Enchik Kederat Orang Muda.


Tengok Header dia. Style kan? well, tengok la MUSUH sapa kan? Nadh pun lum ada header hingga ke saat ni. Aishhhh..  Apa yang Nadh leh kata, entry dia bersahaja. Seyes besh.

Adui la MUSUH, ang ni betoi buat Nadh susah ati la BerMUSUH dengan ang ni.

P/s : tak sempat nak kenai lagi dengan MUSUH Nadh ni. Sibuk cket. Tapi takpa la, ampa kenai dulu dengan dia ya. Click ja kat Header Stylo tu atau kat SINI nak kenai dengan dia.

15 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

selamat bermusuh nad..opss berjiranlah..

Anum said...

jom terjah

Iffah Afeefah said...

cakap pasal jiran

jiran ai da letak link...

i pulak belum..terok2

AzatLazat said...

Assalamualaikum

jangan le panggil pak cik, nama pon kederat muda.mesti la muda ye dok?

header tu takda la style mane sebenarnye.kita kan 'musuh' tak boleh puji2.haha

Jangan riso teman tak makan orang yob.hehe

terima kasih ye.selamat berjiran aka bermusuh

Suhaili Sarif said...

tu diiaaa...
musuh die pun hebakk cm dia

Fitri Senin said...

salam kenal...jengah kembali..tq =)

asamasin said...

ala..dye nih aku kenai sgt..azat lazat..moto dye, 'memang aku suke buang mase korang' :D
bdk perak.. :D
ade follower dlm 2++ dlm mse 2 buln asenye..
huhu..gmbr profile dye ,gmbr wktu dye g mnyelam kat ganu(if im not mistaken.. :D)

aimie amalina said...

hhahahaa
si pakcik azat lazat ni ke jadi musuh nadh?
hehehe
camat bermusuh!

gedek! said...

huh?

Rohaizam Rosli said...

tahniah da ada jiran !!!!

Miss Nadya said...

hehe..smart lak tengok header beliau..:)

new entry :: Day 04 - A picture of yourself and a family member

C i k P i p i T e m b a m said...

mcm best . haha ! xde header pon follower dh ramai . mesti sbb entry yg best . happy blogging dear ! ;)

asy faro said...

kenapa musuh pulak? haha..rasenye header dye tu bole buat d picnik.com je..
nice la blog kamu, well-arranged n senang utk dibaca. theme colour hijau pun memeriahkan lg suasana, firt time jumpa blog clour hijau.
btw, thanx sbb sudi lawat aku nye blog n tnggalkan komen^^

Ezad Skytech said...

selamat bermusuh ye..eh silap..selamat berjiran ye Nadh..hee!~

fRaMe+LenSeS said...

Atiqah :: ehhe.. berjiran lah. hehe

Anum :: jum terjah dia.. ;)

Iffah :: haa.a. awat yu tak letak? :P

Azat :: ehhe. slamat berjiran yob. ;)

Elly :: hat musuh ni mmg terer pn. ;)

Fitri :: salam kenai jugak. ;)

Asamasin :: betoi la tu. terer la ang. perghh.. hebakk dia kan? sat ja dah ramai pollowers

aimie :: camat jugak la aimie. ehhe

Pakcik :: ehhe. nama ja musuh pakcik. ehhe

rohaizam :: maceh rohaizam. ;)

Miss nadya :: tu la. smart la kan?

Pipi Tembam :: biasa saja. tak hebakk macam kamu.. ;)

Asy :: terima kasih buat kamu juga kerana datang ke sini. ;)

ezad :: ehhe. slamat berjiran ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA