Followers

Friday, 5 August 2011

Ini Belog Nadh la Enchik Alongxp

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Okeh, ini entry jeleshh lepas tengok Belog dengan header baru ni kena review. Maka dengan itu Nadh pun menjoinkan diri jugak la dalam segmen Enchik Alongxp NI.

( Eh, memang kena print screen ka? gulppp.. )

1. Alongxp tanya tarikh mula berblog. ?
- Ehem2.. sebenarnya nak sebut pun malu. hihi. Tapi kena gtau jugak kan? Tarik mula Nadh create blog ini adalah ada 18-Dec-2009. 
- Mula aktif pada 16-Feb-2011 sejak join group Kami Blogger Utagha
- berubah kepada Nadzrie [dot] com pada 10-July-2011

2. Alongxp tanya entri yg korg paaaaaaling suke.?
- Semestinya la semua kan? Kita menulis dari hati, jadi yang terhasil itu adalah yang kita paling suka.
- Tapi demi menjawap soklan, Yang terpaling suka rasanya semua yang ada dalam NI. Sebab semua ni adalah hasil usaha Nadh buat cerpen sendiri.

3. Alongxp tanya entri yg paaaaaaaaling byk komen?
- Rasanya yang paling banyak komen adalah entry NI.  Tak la banyak macam entry orang lain yang beratus-ratus setiap entry kan, tapi jadilah. Kepuasan bila kita menulis dan orang mengomen. ;)

4. Alongxp tanya kenapa korg nak direview?
- Belog picisan ini terlalu banyak ruang yang perlu di perbetulkan. Diharap dengan komen Alongxp, boleh juga la Nadh buat panduan untuk memperbetulkan disamping memanthopkan perkongsian yang ada dalam ni di masa depan.


To Alongxp : Maceh bebanyak. Untuk ruang yang diberikan. 



Sapa lagi nak? Sila click kat SINI

3 comments:

Iffah Afeefah said...

erk sorg lagi suke join sgmen

takde keje sgt jirn ni

p wt vlog hahaha

d_tieah said...

Nadh.. Memula aku ingat pompuan sebab pakai nama nadh.. Rupanya lelaki ek nadzrie.. Hahahah..


Entry Terbaru 1 : Lawak Minggu Ini Eksklusif Di Astro Warna
Entry Terbaru 2 : Cerita Putus Tunang
Entry Terbaru 3 : Isu Video Iklan Raya dan Ramadhan

fRaMe+LenSeS said...

Iffah :: vlog ae? hehehe. akan diusahakan. ;)

d_tieah :: ahahaha.. tu dah tau. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA