Followers

Friday, 5 August 2011

Jom Cari Musuh

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Enchik Sergeant Keroro "SURUH CARI MUSUH" ? Apakejadahnya semua ini? Iskh-iskh-iskh.. bulan puasa ni der. Iskh-iskh-iskh.. (sambil geleng pala)


Ehem3. Tak adalah. Memain ja la. TOPIK ja macam dasat. Sebenarnya Enchik Sergeant Keroro sebenarnya nak suruh cari JIRAN la.

Buat yang ada, kita TAMBAH, yang belum, kita WUJUDKAN. Bila lagi kan?

Menarik kan? nak join sila click kat SINI.


P/s : Nak kenalkan JIRAN Nadh kat bawah ni. Nak gtau, dia pandai wat CERPEN. tak caya? click la kat bawah, and pergi explore belog dia. PEMES dia ni. dah ada LIMA JIRAN. weee~~

7 comments:

Cik Sara said...

Hoho..singgah jugalah.. kot2x jumpa jiran..

"Berkawan biar beribu, bermusuh jangan sekali.."hehehe

Iffah Afeefah said...

nadhhhhhhhhhh

grrr apekah sume ni..ni segmen ke review blog

adeh sje nk wt ai terharu le tewww

ps: 4 je oke..bkn 5..aiyo

sergeant keroro said...

thanks join!

p/s : semoga dapat jiran yang best XD

haslinda said...

awat semua org pakat nak cari musuh ni??? hehe :)

fRaMe+LenSeS said...

Cik Sara :: a'ah kan? mana nak tau kan? hehe

Iffah :: agagagag. pasni kan 5? lalalalala~~

Keroro :: hihi. thanks jugak. amin2. moga2 la ye..

Haslinda :: ehhe. nama je .. cari JIRAN la. sudi tak nak jiran ng Nadh.

AzatLazat said...

salam jiran aka musuh
ni ada entry untuk sedara
sila beri tunjuk ajar ye
maaf jika ada berlaku kekhilafan
:)

http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/musuh-gua-frame-and-lenses.html

fRaMe+LenSeS said...

Azat :: ohhooo.. maceh. nt nadh wat untuk kamu lak. ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA