Followers

Sunday, 7 August 2011

Testing-Testing 1 2 3.

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Ouchh.. Busy ya Nadh hari ni. sampaikan tiada entry hari ni. So ini yang pertama mungkin.

Semalam Nadh kena soal dengan kak Azza.
"Hai abang, ribu-ribu beli hanya untuk main game ka? "

"Eh mana ada Kak. Mama cakap tV dia tak elok, nak rosak, Arie belikan la yang baru.,"

Hari ni. Setelah seminggu berlalu. Akhirnya, tercapai jugak dan teruji juga system baru Nadh ni.


It is LED-clear.

Hihihi. Suka sangat. Ayah yang mula tak berapa berminat pun boleh datang duduk dekat tengok. Hihihi. puas hati okeh. (walau sedikit kecewa cerita download tu ada masalah sikit, tapi graphic memang awesome)



To Adik , Moral of the story , no more stories below 1 Gig Okeh. The More The Better. Kan? weee~~

5 comments:

Iffah Afeefah said...

seronoknye nadh

byk duit ehem2

ps: Selamat berjiran baru

Atiqah Sa'ahiry said...

lappy ke..1Gig..?

peachippo said...

woooooooooo..nadh beli tv baru eh ?bgus.:):):):):)

kiera'sakura said...

wahhhhhhhhh :D

fRaMe+LenSeS said...

Iffah :: oihh ne ada la.

Atiqah :: bukan lappy la. 1 Gig tu saiz file cerita tu. ;)

Peachippo :: ehhe.. ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA